facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Anytime Fitness

Anytime Fitness

Info

Het fitnesscentrum van Elburg waar je 24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar terecht kunt om aan je gezondheid en vitaliteit kunt werken



"Welkom bij TRAINN. Ons vriendelijke en professionele team staat klaar om jou te helpen, op weg naar de fitste versie van jezelf. Onze lidmaatschappen zijn inclusief een gratis schema op maat om jou doelen te behalen.Wij staan voor je klaar, om jou te helpen bij het behalen van je doelen, maar nog veel belangrijker ook te behouden. Laten we starten! Kom langs of bel vandaag nog voor een vrijblijvend intake gesprek."
Adres: Westerlengte 2, 8081 PZ Elburg (gemeente)
Telefoonnummer: +31625537062
Stad: Elburg
Route: Westerlengte 2
Postcode: 8081 PZ


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Força Fit Força Fit 687 meter Fijne sportschool met alles onder ėėn dak wat je nodig hebt. Dan doet de grote er nie...
Sporthal T Huiken, Elburg Sporthal T Huiken, Elburg 1 km Er was maar 1 dame achter de bar,dus colaatje bestellen duurde aardig lang.
Aink Body Care ABC Aink Body Care ABC 3 km Goeie school voor zwemles. Vriendelijk personeel en redelijke prijzen. Het is een kle...
ABC Fitness ABC Fitness 3 km Goeie school voor zwemles. Vriendelijk personeel en redelijke prijzen. Het is een kle...
Slim Diet Elburg Slim Diet Elburg 3 km Afvallen met SLIMdiet, het kan! Met een ruime keuze uit 36 smakelijke gerechten werk ...
Happifitness Happifitness 3 km Goeie school voor zwemles. Vriendelijk personeel en redelijke prijzen. Het is een kle...
Recensies
Vroeger waren er goede begeleiders maar die zijn helaas allemaal weg. Nu moet je vaak zelf de eigenaar hebben als je goed advies wil hebben overdag tenminste. 's avonds weet ik niet hoe de begeleiding er is. Er is voldoende apparatuur aanwezig en het is een prettige ruimte waar je je ding kunt doen. De televisie vind ik persoonlijk wat overbodig. Fijn dat er een punt is waar je koud water kunt halen. De douches zijn prima, alleen de douchekop zelf is niet zo prettig afgesteld waardoor je voor je gevoel veel langer bezig bent dan nodig zou zijn als de stralen beter afgesteld staan. De apparatuur staat hier en daar veel te dicht op elkaar wat het onprettig maakt omdat je in elkaars zone komt of omdat je moet uitkijken dat als de apparatuur in beweging is niet tegen je aankomt. Dit is met name bij de crosstrainer zo.
Fijne, goede club. Je kan altijd naar binnen stappen. De begeleiding is goed en veel mogelijkheden, zoals groepslessen. Apparaten zijn ook erf fijn.
Fijne sportschool met veel mogelijkheden. En 24/7 bereikbaar. Goede begeleiding, goed bereikbaar.
Mooie, schone sportschool met goed personeel. Fijn dat je er 24 uur per dag kan sporten.
Vriendelijk personeel, goede sportvoeding te koop en prima apparaten en dumbells alles in huis voor kracht en cardio...fijne sportschool 24/7 open ook een handige automaat beneden voor de lekkere of gezonde trek...zoek j een gym 24/7 dan zou ik voor deze gaan ze zitten door heel NL en in het buitenland mocht dat wenselijk zijn...Betaalbaar voor wat je allemaal krijgt. Ik zeg doen?!
Hele fijne sportschool. Goede sfeer en fijne medewerkers. Ook buiten reguliere tijden te bezoeken.
Opzich prima sportschool, wel duur. Naast de €43,95 per maand wordt er eens per half jaar nog eens €15 afgeschreven met als doel de sportschool te verbeteren. Mijn inziens lijkt dit meer op extra inkomsten aangezien ik qua uitbereiding/verbetering van apperatuur etc. nog niets gezien heb ik een jaar. Twee dingen wat ik erg slordig vind is dat er op de toegangssleutel géén borg zit. Iets wat wel gezegd werd voor het tekenen van de overeenkomst Ook hiervoor dien je een €30,- te betalen. Daarnaast heb ik ruim 2 maanden geleden mijn contract opgezegd. Echter na aflopen van mijn contract wordt er alsnog geld afgeschreven, dit is gewoonweg slordig.
Het is heerlijk om lekker te sporten voor ontspanning en natuurlijk voor een fit lichaam. Ik heb deze zomer mee gedaan met een summerbody programma. Dat was erg leuk om mee te doen met een groep en elkaar te stimuleren met tips en weetjes over voeding.om op een gezonde manier te eten en te sporten .en ook nog af te vallen. Duss zeker een aanrader .en ik vindt het een leuke sport school waar je heerlijk kan sporten en lekker zelf je gang kan gaan.
Ben sinds een jaar fanatiek bezig in de sportschool samen met een groepje vrienden,vanaf dag 1 een super sfeer en de trainers helpen je graag bij vragen. Je krijgt er ook zeker waar voor je geld,dit omdat je er 24/7 terecht kan. Kortom top ervaring en blijf ook zeker nog jaren gaan!
Ik heb een jaar lang een abonnement gehad, deze wilde ik deze 1,5 maand voor het eind van het contract opzeggen. Dit kon blijkbaar niet meer omdat ik al te laat was?? Waardoor ik een halve maand extra moest betalen, afijn dit netjes betaald.. Nu ik dit opgezegd had, kreeg ik alsnog een incasso voor de maand dat ik al uitgeschreven sta, deze incasso geweigerd en dit aangegeven bij de club met de vraag om het contract definitief te beëindigen. Om vervolgens vandaag weer een sms krijgen met het verzoek om de incasso te betalen omdat er anders extra kosten dreigen?? Daarnaast werd in het begin bij het afsluiten van het abonnement gezegd dat het bedrag voor de sleutel 32,95 borg is, wat je achteraf weer terugkrijgt. Dit blijkt achteraf ineens niet meer zo te zijn en dit bedrag ben je dus gewoon kwijt. Kortom als je een abonnement hebt is het allemaal leuk en aardig, maar zeg je het op wordt je opgezadeld met een hoop kosten en gedoe...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid