facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Anytime Fitness

Anytime Fitness

Info

Anytime Fitness, de grootste fitness franchiseketen ter wereld: binnenkort ook in Made!



"Welkom bij Anytime Fitness Made! Onze vakbekwame coaches staan voor je klaar, vanaf je eerste bezoek aan onze club! We snappen als geen ander dat er niet één aanpak is die bij iedereen werkt. We leren je daarom graag goed kennen. We luisteren naar je en gaan aan de slag met jouw wensen. Persoonlijke aandacht vinden we dan ook heel belangrijk. We gaan hierin verder dan andere sportscholen. We kunnen je bijvoorbeeld ook ondersteunen buiten de club. Hoe we dat allemaal doen? Neem contact met ons op, we vertellen je graag meer!"
Adres: Schoolstraat 19, 4921 BJ Made (Noord-Brabant)
Telefoonnummer: 016 22 10 210
Stad: Made
Route: Schoolstraat 19
Postcode: 4921 BJ



op zoek naar gerelateerd: Anytime Fitness abonnement, Anytime Fitness Almelo, Anytime Fitness sleutelgeld, Anytime Fitness Elburg prijzen, Zonnebank Anytime Fitness, Anytime Fitness Groenlo tarieven, Anytime Fitness Landgraaf opzeggen, Dagpas Anytime Fitness
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Marijnissen Recovery Marijnissen Recovery 0 meter Een goede fysio, waar je jezelf op je gemak voelt. Daarnaast gaat persoonlijk en spor...
Entertrainment Factory Entertrainment Factory 185 meter Hebben aandacht, Nemen tijd voor je en een heerlijke sfeer om te werken aan je sportd...
Enjoy Sportsclub Made Enjoy Sportsclub Made 245 meter Wat n leuke sportschool is dit! Onlangs lid geworden zomer aanbieding!! Veel afwissel...
CK Active CK Active 1 km CK Active is een personaltraining gym die zich richt op het bieden van op maat gemaak...
MET MIRT MET MIRT 1 km
CrossFit MCA, Strength Center Made CrossFit MCA, Strength Center Made 1 km Veel cross en veel fit
Recensies
Super fijne sportschool! Heel fijn in de omgang, en medewerkers weten precies waar zij het over hebben, ze beschikken over de juiste kennis en ondersteunen je goed bij het behalen van je doelen! Tevens is de locatie erg schoon, en zijn de douches goed. De lessen zijn gevarieerd en er staan goed werkende apparaten in de zaal. En ook niet onbelangrijk: ze hebben lekkere koffie! Je kunt je geen betere sportschool wensen dan Anytime fitness in Made!
Super sportschool, met een goede balans tussen persoonlijke aandacht en advies en gewoon “je ding” kunnen doen, met een gezellige relaxte sfeer en goede koffie . Absoluut een aanrader.
Anytime Made is een leuke en gezellige sportschool. Je wordt hier goed begeleid. Echt de moeite waard om eens te komen kijken ‍ of neem een 7 dagen pas om te proberen wat je leuk vindt; zelf sporten of deelnemen aan de diverse groepslessen
Erg leuk om bij AnyTime te sporten. Super aardige mensen, veelzijdige en goede apparaten en je kunt leuk meesporten met sommige lessen, zoals BoksFit. Relaxte sfeer en ook goede omkleed- en douchefacaliteiten. Als je wil wordt er ook een programma voor je samengesteld.
Mooie sportschool met goede voorzieningen voor de gemiddelde persoon. Makkelijk 24/7, airco, koffiehoek met koel water. Enige mogelijke min-puntje voor sommige is dat er geen beschermde vloer is, voor bv deadlifts van de vloer.
Erg fijne sportschool, omdat je op ieder moment van de dag terecht kan. De personeelsleden staan altijd voor je klaar en helpen met het samenstellen van een sportschema, eetschema of uitleg van apparaten. De groeplessen die gegeven worden zijn erg gevarieerd.
Zondagochtend 8.15. Tijd om weer even een workout te doen. Buiten is het inmiddels behoorlijk warm. Bij binnenkomst in de club, komt de koele lucht je tegemoet. Heerlijk om zo te kunnen starten. Er staat op de achtergrond muziek aan en iedereen is zijn ding aan het doen. Dit is wat anytime typeert: ook tijdens de rustigere uren, voel je je welkom.
Ideale sportschool. Alle apparatuur is er, ze hebben een aantal goede trainers rondlopen en het volk wat er komt is leuk. Enige minpuntje is dat de melk af en toe op is. Maar als dat het slechtste is aan een sportschool .
Fijne sportschool. Ik zou maar voor een half jaar komen sporten, maar kom er nog steeds. Dat zegt genoeg. De instructeurs zijn makkelijk te bereiken, helpen waar nodig; een fijn contact. Ruimtes, wc's en douche zijn altijd netjes schoon.
Fijne mensen die er werken. En goede begeleiding als je ze nodig hebt. Verder erg sociaal wat ook goed is! Sport school vind ik persoonlijk schoon. Kortom een top team en gebouw.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid