facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Anytime Fitness

Anytime Fitness

Info

Bij Anytime Fitness combineren wij jouw drukke schema en levensstijl. Met een Anytime Fitness lidmaatschap kun je op elk moment trainen bij alle Anytime Fitness cubs!

Geschiedenis

Bij Anytime Fitness combineren wij jouw drukke schema en levensstijl. Met een Anytime Fitness lidmaatschap kun je op elk moment van de dag of nacht trainen! Onze clubs zijn 24 uur per dag open, 7 dagen per week, 365 dagen per jaar. Excuses zijn niet langer meer mogelijk!

Adres: Raadhuisplein 8, 5975 BK Sevenum
Telefoonnummer: 085 773 8845
Stad: Sevenum
Route: Raadhuisplein 8
Postcode: 5975 BK



op zoek naar gerelateerd: Anytime Fitness groepslessen, Anytime Fitness abonnement, Anytime Fitness prijs, Anytime Fitness sleutel, Mijn Anytime Fitness, Anytime Fitness axel, Anytime Fitness prijzen Rotterdam, Anytime Fitness opzeggen corona
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
FysiQ fysiotherapie en fitness FysiQ fysiotherapie en fitness 1 km Mooie fitness ruimte met vriendelijk personeel, hier geweest tijdens vakantie in reva...
Recensies
Fijne fitnessclub, lekker dichtbij en heel vriendelijk en meedenkend personeel. Groepslessen zijn lekker actief en zelf je eigen tijd en workoutschema indelen is ook heel makkelijk. En als je hulp nodig hebt zijn ze er voor je.
Hele aardige coaches die openstaan om te helpen! Genoeg apparatuur en altijd schoon.
Mooie sportschool met veel verschillende apparaten om lekker te sporten. Als je er nu naar toe gaat om aan je conditie te werken of om meer spieren te krijgen, het kan allemaal bij Anytime.
Mooie sportclub met goede faciliteiten en kundige hulpvaardige begeleiding.
Goede een op een begeleiding. Wel wat klein en behoorlijk prijzig in abonnement. Een nadeel vind ik ook dat je per se een half jaar of een jaar moet nemen en dat het niet maandelijks opzegbaar is.
Ideale fitnessruimte 24/7 geopend. Goede begeleiding op bepaalde tijden.
Kleine club, op drukke momenten niet alles beschikbaar
Goede sportschool met alles wat je nodig hebt.
Fijn kleinschalige fitness
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid