facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Anytime Fitness

Anytime Fitness

Info

Anytime Fitness, altijd in de buurt, altijd een goede workout, altijd open! Bij Anytime Fitness combineren wij jouw drukke schema en levensstijl. Met een Anytime Fitness lidmaatschap kun je op elk moment trainen bij alle Anytime Fitness cubs!



"Sportschool wat 24/7 geopend is. Voedingsbegeleidings, fitness-schemas en inbody-scan. De beste kwaliteit aan toestellen en materialen in een gezellige omgeving."
Adres: Marktstraat 2a, 6114 HS Susteren
Telefoonnummer: 085 773 9925
Stad: Susteren
Route: Marktstraat 2a
Postcode: 6114 HS



op zoek naar gerelateerd: Anytime Fitness doelgroep, Prijzen Anytime Fitness, Groepslessen Anytime Fitness, Mijn Anytime Fitness, Sportschool Echt, Anytime Fitness lidmaatschap, Anytime Fitness Dieren prijzen, Anytime Fitness Barendrecht prijzen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Sportinstituut Hofman Sportinstituut Hofman 154 meter Gisteren voor het eerst gaan sporten. Mooi ruim opgezet en een super fijne sfeer. Nie...
Reinoudhal Reinoudhal 538 meter Mooie hal wel een doolhof en de lifis niet heel handig. Deuren die dezelfde kant open...
Recensies
Inmiddels al lang lid.. maar een hele poos niet gegaan. Maar nu gezellig samen met mijn dochter is dit wel een moment om naar uit te kijken. Een hele fijne club waar je echt je zelf even kan uitleven en waar je niet raar wordt aangekeken. update: de sportschool heeft een flinke makeover gekregen en wouw wat is het mooi geworden.
Joey eigenaar is echt een super goeide trainer die enorm goeide groepslessen verzorgt. Verder is de sportschool na de nieuwe verbouwing nog beter dan ooit tevoren en is het in de avonden wanneer ik sport ten opzichte van andere sportscholen heerlijk rustig.
Fijne sportschool met leuke trainers en goede, gevarieerde groepslessen. Een echte aanrader.
Super vriendelijk personeel! Ontzettend kundig en houdt rekening met je wensen qua schema
Niks op aan te merken. Wonen lekker dichtbij en 24 uurs beschikbaarheid geeft ons de vrijheid om te doen wat en wanneer we dat willen. Locatie is klein en op ten duur kent iedereen elkaar. Fijne groepslessen waar ik tevens veel voldoening uithaal. Geen enkel minpunt te benoemen.
Na de verbouwing ziet het er goed uit.
Heel leuke en gezellige sportschool waar veel aandacht wordt besteed aan je door de trainers om je persoonlijke doelen te bereiken!
Gezellige club. Fijne uitdagende groepslessen. Goede apparatuur. Lekkere koffie. Inspirerende trainers. Altijd open.
Super fijne sportschool. Daarnaast biedt het hele goede en persoonlijke begeleiding. Ook fijn dat je altijd bij alle anytime fitness sportscholen kunt sporten dus ook bijvoorbeeld in Echt.
Goede intro gehad. Prachtige bedienbare fitness toestellen. Voldoende ruimte, geen opeengehoopte fabriek. Plekje om even te pauzeren. Dus een prima place to be om even je lichaam in conditie te brengen en te houden.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid