facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Anytime Fitness

Anytime Fitness

Info

Het fitnesscentrum van Maarheeze waar je 24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar terecht kunt om aan je gezondheid en vitaliteit te werken!

Geschiedenis

Anytime Fitness, altijd in de buurt, altijd een goede workout, altijd open! Bij Anytime Fitness combineren wij jouw drukke schema en levensstijl. Met een Anytime Fitness lidmaatschap kun je op elk moment trainen bij alle Anytime Fitness clubs!

Adres: Oranje Nassaulaan 3, 6026 BW Maarheeze
Telefoonnummer: 0495 588 750
Stad: Maarheeze
Route: Oranje Nassaulaan 3
Postcode: 6026 BW



op zoek naar gerelateerd: Anytime Fitness abonnement, Anytime Fitness intake, Anytime Fitness België, Anytime Fitness ZONNEBANK, Anytime Fitness Utrecht, Anytime Fitness Surhuisterveen, Anytime Fitness Axel, Anytime Fitness corona
Recensies
Heel vriendelijke mensen, goede kwaliteit van groepslessen, gym apparaten en begeleiding. Echt een aanrader!
Enjoy !! Een fitness school vol met de nieuwste fitness apparatuur, sport instructeurs en persoonlijke begeleiding. Er zijn groepskleedkamers inclusief douche en er zijn twee persoonlijke douches aanwezig. In mijn optiek is het de perfecte balans van alles wat je nodig hebt om je lichaam en geest in een betere staat te verkrijgen. Er is een gratis parkeerplaats op het terrein aanwezig.
Anytime Fitness Maarheeze is een fijne sportschool met leuk en betrokken personeel en een gemoedelijke sfeer. Een aanrader!
Super relaxte club met alle apparatuur die je nodig hebt, zeer gastvrij team, gratis koffie en thee, en bijna altijd lekkere muziek om op te trainen.
Hele fijne sportschool, met professioneel, vakbekwaam en vriendelijk personeel. Hele goede, fijne en ongedwongen sfeer!
Ik heb hier jarenlang gesport toen ik huisvader was, hele fijne sociale contacten daarmee opgedaan en daarnaast lekker gesport zowel zaal als groepslessen. Na jaren niet meer geweest te zijn door werk en het hebben van jonge kinderen , nu weer terug samen met mijn zoon . Ook mijn vrouw en dochter zijn nu lid geworden. Gezellig met het gezin sporten
Super fijne Sportschool. Ongedwongen toegankelijke sfeer. Fijne mensen en een prima breed scala aan sportvoorzieningen.
In het begin van het jaar had ik last van vast zittende schouders. Ik heb daar goede uitleg gehad waardoor na verloop van tijd alles soepel is. Tevens goede uitleg gehad over de verschillende kracht apparatuur. Tevens is het mogelijk om in groep te trainen en na afloop wat na te praten. Ik kan er 24 uur per dag naar toe.
Goed personeel, kwalitatieve apparatuur. Top sportschool
Persoonlijke aandacht, goede instructeurs en motivaties in training, ondersteuning mbt voedingsadvies en luisteren naar feedback van cliënten mbt aanpassen/uitbreiden en veranderen van lessen zodat leden telkens gemotiveerd worden. Gezelligheid op de club aan de tafel ná training. Ga zo door! Groet, Marion
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid