facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Anytime Fitness

Anytime Fitness

Info

Het fitnesscentrum van Helmond waar je 24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar terecht kunt om aan je gezondheid en vitaliteit te werken

Geschiedenis

Anytime Fitness, altijd in de buurt, altijd een goede workout, altijd open! Bij Anytime Fitness combineren wij jouw drukke schema en levensstijl. Met een Anytime Fitness lidmaatschap kun je op elk moment trainen bij alle Anytime Fitness clubs!

Adres: Hoofdstraat 97, 5706 AK Mierlo-Hout, Noord-Brabant, Netherlands
Telefoonnummer: 0492 200 014
Stad: Mierlo-Hout
Route: Hoofdstraat 97
Postcode: 5706 AK



op zoek naar gerelateerd: Anytime Fitness Helmond, Sportschool Helmond, Anytime Fitness Utrecht, Anytime Fitness België, Anytime Fitness Apeldoorn, Anytime Fitness Echt prijzen, Anytime Fitness prijzen Rotterdam, Anytime Fitness review
Recensies
Fijne sportschool! Ben geïntroduceerd door een maat van mij en heb meteen een 7-dagenpas aangevraagd. Ben nu 2 weken lid en heb ondertussen al 2 work-out schema's ontvangen van de super vriendelijke coaches. Anytime is echt een aanrader!
Echt een top sportschool! Ik word altijd vriendelijk begroet door de werknemers en ze helpen je graag als je vragen hebt. Ook zijn de andere leden van de sportschool ontzettend aardig en springen ze graag bij als je hulp nodig hebt!
Hele fijne, rustige sportschool. Je wordt altijd goed geholpen als je vragen hebt en altijd begroet als je binnenkomt. Eindelijk een sportschool waar ik graag kom en daardoor ook graag ga sporten
Hele fijne sportschool. Niet te groot, de juiste apparaten en heel vriendelijk en behulpzaam personeel die er rondloopt! Een sportschool waar je je op je gemakt voelt :!
Ben al ruim 3,5 jaar aan het sporten bij AF te MH in een mooi, schoon, rustig en sfeervolle ambiance. Vriendelijke en erg professionele coaches aanwezig die je eerlijke adviezen op maat geven. Leuk laagdrempelig sportschool. Top
Vindt het een hele fijne sportschool, de begeleiding en de sfeer zijn er super. Je kan er 24 uur per dag terecht en ze helpen je heel goed. Ook komen er geregeld nieuwe apparaten bij wat ook erg prettig is. Absolute aanrader!
We sporten nu enkele maanden bij anytime fitness mierlo-hout. Het is een leuke club met gevarieerde fitnesstoestellen. Een niet al te grote, gezellige club. Persoonlijke en deskundige begeleiding door super vriendelijk personeel.
Ik sport nu ongeveer een jaartje bij anytime fitness Mierlo-Hout en het sporten is altijd leuk, genoeg variatie om de perfecte workout te hebben. Ook zijn de trainers erg spontaan, ze komen altijd ff naar je toe om een praatje te maken en zetten nog even dat extra zetje om je te motiveren.
Hele fijne sportschool, fijne sfeer, professionele coaching. Groepslessen zijn erg leuk zoals de senergy. Nette sportschool, veel sport mogelijkheden. En ook nog eens gezellig!!
Ik vind dit een goede sportschool. Ik word altijd meteen geholpen als ik iets wil weten. Als ik niet goed weet wat ik moet doen kunnen de trainers ook prachtige schemaatjes maken. Er is ook veel afwisseling mogelijk bij Anytime. Vooral Jesso en Hayk zijn top trainers.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid