facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Anytime Fitness

Anytime Fitness

Info

Het fitnesscentrum van Simpelveld waar je 24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar terecht kunt om aan je gezondheid en vitaliteit te werken!

Geschiedenis

Anytime Fitness, altijd in de buurt, altijd een goede workout, altijd open! Bij Anytime Fitness combineren wij jouw drukke schema en levensstijl. Met een Anytime Fitness lidmaatschap kun je op elk moment trainen bij alle Anytime Fitness clubs!

Adres: Markt 5, 6369 AH Simpelveld (gemeente)
Telefoonnummer: 085 773 1765
Stad: Simpelveld
Route: Markt 5
Postcode: 6369 AH



op zoek naar gerelateerd: Anytime Fitness prijzen, Anytime Fitness Kerkrade, Anytime Fitness Vianen, Anytime Fitness gezinsabonnement, Anytime Fitness duur, Mijn Anytime Fitness, Anytime Fitness leiden, Anytime Fitness dagpas
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
LiveVit LiveVit 452 meter Voedingsadvies, Beweegadvies, Persoonlijke training en coaching bij verandering van g...
Recensies
Fijne sportschool voor jong en oud. Jammer dat de ruimte beperkt is. Goeie coaching en vriendelijke sporters. 24 uur beschikbaar om te sporten is een dikke plus!
Leuk en kundig personeel. Locatie is prettig, leuke mensen, schoon, geen patsers en jong en oud. Voel me er op mijn gemak.
Is wel een goeie gym, maar mis wel nog een paar dingen. Zoals: legpress met platen enz, Verder wel een goeie gym!
Hele fijne club met betrokken personeel. De begeleiding is echt heel goed
Bij anytime fitness in Simpelveld is het fijn sporten en er is prettig personeel
Heerlijk rustige gym. Altijd schoon. Vriendelijk personeel.
Klein maar fijn! Anytime Fitness Simpelveld is een kleinschalige fitnessclub met een prettige sfeer en vriendelijk en behulpzaam personeel. De club is schoon en het aanbod aan fitnessapparatuur is ruim voldoende. De 24-uurs openingstijden maken het voor mij mogelijk om regelmatig voor de start van mijn werkdag te komen sporten.
Fantastische club en heel aardig personeel.Vooral Gino en Kelly
Super fijne sportschool!
Klein maar fijne sportschool
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid