facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Anytime Fitness

Anytime Fitness

Info

Het fitnesscentrum van Nootdorp waar je 24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar terecht kunt om aan je gezondheid en vitaliteit te werken!

Geschiedenis

Anytime Fitness, altijd in de buurt, altijd een goede workout, altijd open! Bij Anytime Fitness combineren wij jouw drukke schema en levensstijl. Met een Anytime Fitness lidmaatschap kun je op elk moment trainen bij alle Anytime Fitness clubs!



"Welkom bij Anytime Fitness! Ons vriendelijke en deskundige personeel is opgeleid om jou te helpen op weg naar de fitste versie van jezelf, ongeacht hoeveel ondersteuning jij nodig hebt. Onze lidmaatschappen zijn inclusief een gratis uitgebreid introductieprogramma,wereldwijde toegang tot meer dan 5800 clubs en 24/7 toegang. Wil je meer info. kom langs van Maandag t/m Zaterdag van 9:00 t/m 12:00 en Maandag t/m Donderdag van 18:00 t/m 21:00. Voor onze leden zijn wij 24/7 open"
Adres: Markt 1, 2631 ED Nootdorp
Telefoonnummer: 015 203 3016
Stad: Nootdorp
Route: Markt 1
Postcode: 2631 ED



op zoek naar gerelateerd: Anytime Fitness Berkel, Anytime Fitness (Nootdorp Facebook), Sportschool Ypenburg, Basic-Fit Nootdorp, Sportschool Nootdorp, Waarom Anytime Fitness, Anytime Fitness Genk, Anytime Fitness prijzen Rotterdam
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
SAM Personal Training SAM Personal Training 244 meter Echt een super Personal Training! Mijn persoonlijke doel is afvallen. Sam heeft mij g...
Sportstudio Sansi Sportstudio Sansi 383 meter Fijne sportschool, goede begeleiding en er heerst een hele fijne sfeer
Iwan's Kettlebell/Mobiliteit Training Den Haag/ Nootdorp Iwan's Kettlebell/Mobiliteit Training Den Ha... 818 meter De beste Kettlebell instructie krijgen van een inspirerend en kundig persoon.
Sport Accent   Personal Health Center Sport Accent Personal Health Center 839 meter Health Center Sport Accent
Fit Body Sports Fit Body Sports 962 meter Jordy heeft mij super geholpen met afvallen en stakker worden. Veel kennis en super b...
Recensies
Zeer fijne sportschool. Ruim, goed onderhouden en vriendelijk personeel. Ik ben goed en veelvuldig geholpen door Melissa. Ik vond dat ze veel geduld voor me had, wat er ook voor zorgde dat ik meer gemotiveerd was om het uiterste uit mijn workout te halen. Doordat de sportschool altijd open is, kan je op ieder moment gaan sporten, dus kan je ook de eventuele drukte na een werkdag vermijden. Al met al een geweldige sportschool. Zeker een aanrader!
Ik ben zeer enthousiast over de Anytime Fitness in Nootdorp, waar de charmante en knappe medewerkster Melissa in de spotlight staat. Mijn ervaring met deze sportschool en met Melissa als medewerkster was absoluut geweldig Het was altijd gemakkelijk om mijn workout te plannen, omdat Anytime Fitness 24/7 geopend was en ik dus kon trainen op een tijdstip dat het beste bij mij paste. Al met al kan ik met volle overtuiging zeggen dat Anytime Fitness Nootdorp een fantastische sportschool is, mede dankzij de aanwezigheid van Melissa. Haar vriendelijkheid, deskundigheid en toewijding hebben mijn fitnessreis echt verrijkt.
Super fijne sportschool! Ik ben overgestapt van sportschool naar Anytime Fitness Nootdorp, het was echt een goede beslissing. Hier word er daadwerkelijk naar je omgekeken. Het personeel is super vriendelijk en helpen je ook echt met je doel. Ik zou het iedereen aanraden!
Er is maar een aantal sterren wat ik voor deze sportschool kan geven en dat zijn er 5! Eerste sportschool ooit en je wordt goed geholpen fijne omgeving. Staff is behulpzaam en vriendelijk ga zo door!
Mooi apparatuur! Over de begeleiding ben ik erg te spreken. Het personeel is echt top. Melissa en Berry helpen altijd iedereen graag. Toppers! Super blij met de sportschool
Fijne sportfaciliteit met goede sfeer, deskundige begeleiding, mooie sportattributen, veilige omgeving en geen storende irritante jongelui.
Super goede gym, goede apparatuur, heel schoon, leuke werknemers, altijd rustig hier. Kortom: beste gym van Nootdorp
Heel tevreden met de toppers Berry & Robert! Ze nemen echt de tijd met je en helpen me daadwerkelijk om me doel te behalen. Het was voor mij een drempel om een sportschool binnen te lopen, ze verwelkomen je hier erg enthousiast waardoor ik me gelijk om me gemak voelde. Super bedankt hiervoor!
Beste sportschool in de buurt met een gezellige sfeer! De club is altijd schoon en het personeel staat voor je klaar. Zelf maak ik elke 8 weken gebruik van de mogelijkheid om een inbody-meting te laten doen. Ik kan de sportschool aan iedereen aanraden!
Schone, overzichtelijke sportschool. Personeel is zeer vriendelijk en denkt goed mee met jouw wensen. 24/7 geopend, dus alle vrijheid om te gaan. Alle ellende van de ‘Basic’ sportscholen ga je hier niet tegenkomen. Top!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid