facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Anytime Fitness

Info

Anytime Fitness, altijd in de buurt, altijd een goede workout, altijd open! Bij Anytime Fitness combineren wij jouw drukke schema en levensstijl. Met een Anytime Fitness lidmaatschap kun je op elk moment trainen bij alle Anytime Fitness cubs!

Geschiedenis

Bij Anytime Fitness combineren wij jouw drukke schema en levensstijl. Met een Anytime Fitness lidmaatschap kun je op elk moment van de dag of nacht trainen! Onze clubs zijn 24 uur per dag open, 7 dagen per week, 365 dagen per jaar. Excuses zijn niet langer meer mogelijk!

Adres: Nieuwstraat 8-10, 6271 AZ Gulpen
Telefoonnummer: 085 773 9926
Stad: Gulpen
Route: Nieuwstraat 8-10
Postcode: 6271 AZ



op zoek naar gerelateerd: Waarom Anytime Fitness, Anytime Fitness abonnement, Anytime Fitness dagpas, Anytime Fitness Oirsbeek, Anytime Fitness INTAKE, Anytime Fitness drukte, Anytime Fitness Oog in Al, Anytime Fitness vs Basic Fit
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Sporthal Gulpdal Sporthal Gulpdal 792 meter Sporthal Gulpen volg de thuiswedstrijden van ZVV Gulpen/Galouppe hier
Recensies
Relatief kleine sportschool die meer dan goed gebruik maakt van de ruimte. Genoeg apparatuur om ook op drukke momenten je oefeningen te kunnen doen. En fijn personeel die niet moeilijk doen om je ergens mee te helpen of even lekker te kletsen.
Een kleine gym maar ze hebben echt alle apparatuur die je nodig hebt, Ook hebben ze zeer vriendelijk personeel, Simpelweg een hele goede gym om heen te gaan!
Fijne sportschool, vriendelijk personeel veel apparatuur en 24uur per dag geopend.
Mooie schone complete sportaccommodatie met functionele apparatuur. Goed gelegen in het centrum van Gulpen
Kleine gym maar wel een fijne sfeer en veel apparaten
Top personeel, ruime sportschool en relaxte sfeer. Veel specifieke apparaten, trainen hier was top.
Fantastische sportschool met een ruim assortiment aan apparaten, losse gewichten zone is groot en gaat redelijk hoog aan kgs met dumbells
Prima verzorgde nette omgeving om goed te kunnen sporten. mooi verbouwd!
Mag ik vragen hoeveel het per dag kost?
Nette apparatuur, fijne begeleiding en goede aanpak. Je kunt heel persoonlijk of juist heel individualistisch aan de slag met je doelen. Tevens mogelijk om bij andere plekken te sporten wanneer je even ergens anders bent. Tv etc op de cardioapparatuur, je hoeft je favoriete programma dus niet te missen... 24/7 geopend.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid