facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Anytime Fitness Assendelft

Anytime Fitness Assendelft
Adres: Dorpsstraat 344, 1566 BR Assendelft, Nederland
Telefoonnummer: 075 201 0222
Staat: Noord-Holland
District: Zaanstad
Stad: Assendelft
Route: Dorpsstraat
Huisnummer: 344
Postcode: 1566 BR


Openingstijden

maandag: 24 uur geopend
dinsdag: 24 uur geopend
woensdag: 24 uur geopend
donderdag: 24 uur geopend
vrijdag: 24 uur geopend
zaterdag: 24 uur geopend
zondag: 24 uur geopend

Recensies
Gezellige sfeer, leuks pilates lessen
Prima sportschool, niet druk, genoeg ruimte en ervaren personeel.nMis soms alleen apparaten als een stairmaster, hack press/leg press, hack squat en/of een extra squat rek deze zijn namelijk vaak vol, geldt ook voor de bankjes
Als niet groot fan van sportscholen in het algemeen, voel ik me hier prettig en goed geholpen. Door goede begeleiding bij het opstarten, heb ik nu plezier bij het sporten. Het is nooit extreem druk en iedereen gaat lekker zijn eigen gang. De sfeer is altijd prettig.
Deze sportschool is echt een aanrader, sport hier nu zelf sindskort, alles is super top en netjes in orde, personeel neemt de tijd voor je als je vragen hebt. Prima sportschool als je het mij vraagt!
Ik kom hier nu al bijna een jaar en het bevalt mij uitstekend.nJij bepaalt wanneer je komt en jij bepaalt wat je doet.nMaar als je wilt zijn er trainers/begeleiders aanwezig niet 's nachts natuurlijk.nDaarnaast is het hier altijd schoon.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid