facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor AnyJobby

Info

AnyJobby is een betrouwbare community marktplaats voor diensten. Vind snel een betrouwbare Jobber uit de community voor jouw klusjes en karweitjes!

Geschiedenis

AnyJobby is het online platform waarop iedereen zijn of haar karweitjes, klusjes, diensten, taken en services gratis kan plaatsen en hiervoor de juiste gescreende en handige Jobber kan vinden.

Een Jobber is die handige en gescreende buurtgenoot die graag bereid is andere mensen in de buurt te helpen. Hij wilt graag een leuk zakcentje bijverdienen. Iedereen met talenten en kwaliteiten raden we aan om Jobber te worden!

Jij als Jobplaatser hebt de mogelijkheid om al jouw Jobby's gratis te plaatsen op het platform. Grasmaaien, reparatie van je computer, het in elkaar zetten van je Ikea-kast, verhuizen, de mogelijke Jobby's die geplaatst kunnen worden zijn oneindig!

Adres: Langegracht 70, 2312NV Leiden
Stad: Leiden
Route: Langegracht 70
Postcode: 2312NV


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Het Warenhuis Het Warenhuis 1 km grote winkel maar onvriendelijke personeel. Ze vragen € 25 voor bezorging het dubbele...
Catalogue of Life Catalogue of Life 1 km The Catalogue of Life is the World's most complete expert-edited list of species on E...
Hoogheemraadschap van Rijnland Hoogheemraadschap van Rijnland 2 km Ik zou graag een antwoord nummer zien van u!Per post is het pakket erg duur!
Recensies
Heel snel iemand gevonden via AnyJobby die de wasmachine naar 2 hoog kon tillen, erg blij mee!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid