facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor AnY Computers Noordwolde

AnY Computers Noordwolde

Info

Goedkoop, compleet en betrouwbaar! Altijd garantie op uw aankopen. Nieuwe pc of laptop? Laat u adviseren in onze winkel! Muizen,toetsenborden,printers etc!

Geschiedenis

AnY Computers is een eenmanszaak gevestigd in Noordwolde. U kunt bij mij terecht voor goedkope PC en Laptop reparatie. Ook verkoop ik Computers, Laptops, Printers, kabels en bijna alle andere onderdelen.
Kom gerust eens langs om kennis te maken.
Ik heb geen stagelopers, geen zaterdaghulpen. U heeft altijd 1 vast aanspreekpunt en dat ben ik!
Hiermee kan ik u een 100% garantie geven op de reparatie, maar ook garanderen dat uw privacy gewaarborgd is.



Onze taak

Wij helpen mensen snel en vakkundig met laptop en pc problemen. Dit alles voor vaste lage tarieven. Hierdoor kan iedereen bij ons terecht!

Producten

Computers, Laptops, Hosting, Domeinregistratie. USB Sticks, IP camera's, monitoren, harde schijven, SSD's, moederborden, processoren, software, webcams, geheugenkaarten, speakers, routers, switches, wlan, kabels, inkt, printers, papier, etiketten, gaming gear. Laptops en computers zowel nieuw als gebruikt



"Goede service voor een eerlijke prijs. Voor al uw computer gerelateerde problemen vind ik een oplossing.Reparatie vrijwel altijd binnen 1 dag klaar tegen een vooraf bepaald tarief. Onderdelen en materiaal direct beschikbaar door een winkelruimte met ongeveer 2400 artikelen die ik uit voorraad kan verkopen.Razendsnelle service via Whatsapp. Stuur een foto van het probleem en tijdens openingstijden antwoord ik u zo snel mogelijk. Whatsapp nummer: 06-51657958.Nummer niet beschikbaar voor telefoon of SMS."
Adres: Dr. Mulderstraat 3, 8391HR Noordwolde
Telefoonnummer: 0561234455
ln.ejtlekniwretupmocteh@ofni
Stad: Noordwolde
Route: Dr. Mulderstraat 3
Postcode: 8391HR


Recensies
Nette winkel. Eigenaar weet veel.
Onlangs heb ik mijn laptop ter reparatie bij Any Computers gebracht. Mijn laptop was namelijk gecrasht. Regelmatig werd ik op de hoogte gehouden en toen bleek dat Addo echt niets meer aan data kon redden, belde hij om de opties te bespreken. Nu zit er een nieuwe hardeschijf in en werkt mijn laptop weer, beter dan ooit! Ookal is mijn data weg, de service is fantastisch!
Altijd top service!
Toen de winkel net was geopend eens binnengelopen en nu haal ik bijna nergens anders meer mijn spullen. Als er wat is kan ik zo even terug rijden en wordt het netjes afgehandeld. Nog nooit klachten of defecte producten gehad en prijs is prima tegenover de internetprijzen, ik betaal liever een euro meer dan dat ik rommel van internet moet terugsturen. Na lange tijd toch maar eens een recensie geplaatst. Ga zo door!
Leuke winkel met enthousiaste eigenaar. Uitgebreid aanbod computers randapparatuur maar ook tv's. Moeite waard om eerst daar te kijken voor je weer eens iets via internet besteld.
Al sinds de start van het bedrijf klant. Zowel met het kopen van producten van snoertjes tot laptops en bewakingscamera's als met het laten repareren bij elk bezoek zeer vakkundig en vriendelijk geholpen tegen een nette prijs. De eigenaar biedt veel service en doet duidelijk echt zijn best voor elke klant. De zaak zou ik iedereen dus echt aanraden!
Hallo Hier heen bellen nooit bereikbaar je zult hier echt even heen moeten rijden. En als je de winkel binnen komt beslist niet klant vriendelijk. Gebruikte onderdelen even in je computer plaatsen en dan meteen de hoofdprijs doorberekenen en dat allemaal zonder overleg over de prijs. Maar als je dan om een net prijsje vraagt dan krijg je meteen het antwoord dan haal ik het er toch weer even uit. Achter af heb ik meer dan de nieuw prijs moeten betalen. Mooi zo door gaan met je zaakje. Mijn advies ga allemaal even lekker ergens ander shoppen. Bespaart je veel euro's.
Ik moet zeggen dat ik ionderstaande negatieve reviews niet serieus kan nemen. Ik wordt altijd vriendelijk te woord gestaan. Ook de service zijn prima ook ik heb wel eens een prijsopgave door anderen laten doen maar kwam dan altijd toch in Noorwolde bij Anycomputers terecht.Goede prijsafspraken wat reparatie betreft, is zelfs voor Anycomputers wel eens gewwest dat de onderdelen duurder waren dan begroot, maar hij bleef dan de afgesproken prijs hanteren. Al met al wil ik hiermee zeggen dat iedereen zeker naar Anycomputers kan gaan voor een eerlijke aankoop, advies en reparatie!.
Fantastische eenmans zaak met uitstekende service en goede dienstverlening, eigenaar is zeer vakkundig en de prijzen liggen dichtbij de online concurrenten of zelfs eronder! Het voordeel ten opzichte van online is dat je ziet wat je koopt en gelijk deskundig advies krijgt. Je betaald voor wat je wilt en zal nooit teveel betalen, voor mij geen andere zaak op computer gebied dan deze!
Great store, lots of help when choosing a "new" laptop or desktop. The store also has all kinds of things for your phone and other electronics. From cables to power banks and much much more. Also visit for a refreshing drink or ice cream. The store also does phone repairs and much much more, and all in a reasonably fast time and for a good price. - Fantastische winkel, erg behulpzaam bij het kiezen van een "nieuwe" laptop of computer. The winkel heeft ook vanalles voor je telefoon en andere electronica. Van kabels naar powerbanks en nog veel meer. Maar ook is het goed om even langs te komen als je een verfrissend drankje wil of zelfs een overheerlijk ijsje. De winkel doet ook nog reparaties aan telefoons en nog veel meer. En dat allemaal in een korte tijd voor een redelijke prijs.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid