facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Antonius Slijterij & Proeflokaal

Antonius Slijterij & Proeflokaal

Info

Wie opzoek is naar een goede fles wijn of whisky krijgt uitstekend advies, helemaal afgestemd op u specifieke smaak. Tevens u speciaal bier specialist!

Geschiedenis

Wie opzoek is naar een goede fles wijn of whisky krijgt uitstekend advies, helemaal afgestemd op u specifieke smaak. maar ook voor speciaal bier bent u bij ons aan het goeie adres. we hebben keuze uit meer dan 200 soorten speciaal bier.
En als u eens iets meer wil weten over uw favoriete drank dan kunt u altijd nog een proeverij boeken in ons nieuwe proeflokaal.



"Wie opzoek is naar een goede fles wijn of whisky krijgt uitstekend advies, helemaal afgestemd op u specifieke smaak. maar ook voor speciaal bier bent u bij ons aan het juiste adres. we hebben keuze uit meer dan 300 soorten speciaal bier.En als u eens iets meer wil weten over uw favoriete drank dan kunt u altijd nog een proeverij boeken.Ook voor andere vragen kun je bij mij terecht. Wil je bijvoorbeeld weten of de wijn die je thuis hebt staan nog wel goed is? Of heb je een feestje en wil je weten hoeveel drank je daarvoor nodig hebt?Ik heb een uitgebreid assortiment en voor elke gelegenheid zit er wel iets tussen. Je mag me voor alles mailen, bellen of whatsappen, geen vraag is voor mij te gek. Ik kan altijd advies geven."
Adres: Beltrumsestraat 18, 7141 AL Groenlo
Telefoonnummer: 0544-468775
Stad: Groenlo
Route: Beltrumsestraat 18
Postcode: 7141 AL


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 21:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Wereldwinkel Groenlo Wereldwinkel Groenlo 50 meter Winkelpand werd gebouwd in 1908 als bakkers winkel met Jugendstil elementen. Heel sfe...
Bruna Groenlo Bruna Groenlo 153 meter Waardeloos,bracht een pakketje blijkbaar vond ze het bedrag te weinig. Legt de medewe...
Recensies
Mooie winkel en professionele eigenaar. Is bereid mee te denken en heeft goede suggesties. Altijd een goede plek om een mooi en uniek verjaardagscadeau te halen of van te krijgen!
Een super service, Antonius slijterij & proeflokaal biedt en zeer ruim assortiment. Een echte aanrader voor iedereen die van bieren, wijnen en andere dranken houdt.
Prachtige winkel in het centrum van Groenlo. Auto naast de winkel kunnen parkeren dus geen gesjouw met flessen of dozen. Fijne gastheer met kennis van zaken
Prettig winkelen bij Antonius. Goed advies en leuke toelichtingen/verhalen, eigenaar weet veel over zijn assortiment. Ook bij moeilijk verkrijgbare artikelen wordt actief meegedacht over oplossingen, bedankt Thomas! Groot assortiment, voldoende keus uit Whiskey en Speciaalbieren.
Eigenaar is kundig , liefhebber en enthousiast over zijn vak. Dat straalt hij uit als hij je adviseert over zijn producten. Is niet naast de deur maar rij er graag naartoe voor kwaliteit.
Thomas is een fantastische kerel die echt zijn hart en ziel in zijn producten steekt en dat merk je direct als je zijn zaak binnen loopt!
Leuke overzichtelijke slijterij. Eigenaar heeft verstand van zowel druiven als mout en hop. Duidelijke uitleg gekregen. Top hoor!
Het is zo leuk om naar Thomas zijn verhalen over drank, wijn te luisteren. Dat doet hij met veel verve en passie. Hij weet precies op basis van mijn karige beschrijving de juiste wijn te kiezen. Top
Goed assortiment, en weet er genoeg vanaf om je goed te informeren
Uitgebreid wijn, whiskey en bier assortiment. Klantvriendelijke en kundige eigenaar. Proeflokaal aanwezig voor workshops, wijnproeverijen e.d. Professionele en warme uitstraling. Een aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid