facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Anton en Gerjan Brillen

Info

Iedere klant helpen op een manier die bij ons past. Daar is veel behoefte aan in deze tijd van complete brillen gekte. Rust en ontspanning. Humor en betrokkenheid.

Wij zien jullie graag in onze winkel.

Adres: Moleneind, 9203 ZP Drachten
Telefoonnummer: +31638431877
Stad: Drachten
Route: Moleneind
Postcode: 9203 ZP


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Huisoptiek JoMa Huisoptiek JoMa 3 km Misschien bent u slecht te been of woont u in een zorginstelling en wilt u dat er bij...
Recensies
Buitengewoon goede service! Anton en Gerjan volstaan hun vak, en hebben kennis van zaken. Met een eerlijk en goed advies helpen ze je bij je benodigdheden. Prachtige zaak met een prachtige eigentijdse inrichting. Ontzorgen is waar ze voor staan, en wat ze zeker doen!
Een winkel die in de hele branche eruit springt qua assortiment, inrichting en persoonlijke benadering. Aandacht voor hun klanten. Een aanwinst voor Drachten en omgeving. Blij met mijn nieuwe bril en lenzen.
Vanuit Groningen ben ik Anton en Gerjan gevolgd naar hun prachtige winkel. Ze zijn ouderwets in vorm en het eerste brilletje was meteen raak! Ik heb een uniek montuur aan mijn verzameling toegevoegd, krijg veel complimenten en kijk super!
Service, kennis, humor, huiselijk gevoel en hele mooie brillen in 1 winkel! Ik kreeg vandaag verschillende complimenten op mijn werk voor mijn prachtige nieuwe bril! Bedankt Anton en Gerjan!
Super leuke zaak waar je echt heel goed geholpen wordt. Moet mijn bril nog ophalen maar ben al helemaal blij! Op zoek naar een mooie bril? Snel gaan!
Humor, deskundigheid en persoonlijke aandacht maken een bezoek aan deze winkel een ware zicht beleving
Supergoeie brillenzaak en een servicegericht team.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid