facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Antoine Autobanden & Styling

"Antonissen Autobanden is terug van weggeweest en specialistischer dan ooit!Na ruim 25 jaar ervaring in ons familiebedrijf Antonissen Autobanden te Oosterhout, waar we in 1971 zijn begonnen, hebben we ons nu gevestigd in Breda.U kunt bij ons terecht voor al uw BAND gerelateerde producten en diensten op industrieterrein Steenakker aan de Veldsteen 10 te Breda."
Adres: Markerkant 11-18 , Almere 1316 AH, NL
Telefoonnummer: 036 534 2058
Stad: Almere
Route: Markerkant 11-18
Postcode: 1316 AH


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
KwikFit KwikFit 842 meter
KwikFit KwikFit 3 km
Profile Profile 4 km
Euromaster Almere Euromaster Almere 4 km Meneer achter de balie had weinig zin om te werken, door de ANWB geadviseerd om mijn ...
SPO Auto en Bandenservice SPO Auto en Bandenservice 4 km Op zaterdag een lekke bleek uiteindelijk een kapotte band opgelopen, dus via via bij ...
Recensies
Echte vaklui, vriendelijk en behulpzaam . Ik had banden gekocht bij mijn plaatselijke dealer, ik heb altijd gereden met onbelans. Met de Hunter balanseer apparaat van Antonissen Autobanden Service kwam mijn probleem naar boven. Ik kreeg toch nog nieuwe banden van.mijn dealer. Bedankt voor de service.
Keurig geholpen en nog wat tips meegehad. Snelle service
Perfecte service op erg korte termijn, bedankt
Verleden week langs geweest met mijn Audi TT op afspraak bij Antonissen AutoBanden. Na verschillende bedrijven te hebben gesproken was dit het bedrijf met een hele goede prijs/kwaliteitsverhouding. Ik werd vriendelijk ontvangen met een lekkere bak koffie en zijn gelijk aan de slag gegaan met het vervangen van vier banden. De nieuwe Bridgestone banden zijn naar alle tevredenheid gemonteerd! De monteur is zorgvuldig geweest met de velgen, heeft moderne en geavanceerde apparaten tot zijn beschikking voor het demonteren. De wielbouten werden het eerste stuk netjes met de hand in de gaten gedraaid, daarna vastgezet en als laatste volgens fabrieksspecificatie vastgezet met een momentsleutel. Precies zoals het hoort! Aanrader voor iedereen.
Mooie verzorgde zaak met top apparatuur. Zeer vriendelijk en kundig personeel met veel ervaring. Dit is niet zo maar weer een bandenwisselschuur maar een adres waar je auto beter van gaat rijden. Ik was hier voor bandenwissel en uitlijnen en de prijs hiervoor was ook heel netjes.
Heb met dit bedrijf, van vader op zoon, ervaring vanaf 1971! De huidige locatie in Breda hoort tot de absolute top qua uitstraling en deskundigheid. En.. altijd service met een glimlach.
Top bedrijf! Bijna tegen sluitingstijd nog vriendelijk ontvangen door Hans en zijn collega. Ze beschikken over high tech apparatuur waardoor ze heel zorgvuldig om kunnen gaan met uw velgen. Alle werkzaamheden werden netjes uitgevoerd en tot slot werd alles nog een keer nagelopen. Als autoliefhebber ben je bij Antonissen Autobanden aan het juiste adres. Het enigste bandenbedrijf waar ik nog kom. Ik woon in Antwerpen, dat zegt genoeg. Bedankt mannen en tot snel!
Ik heb een paar maanden terug helaas met mijn velg tegen te stoeprand gezeten. Vervolgens naar Antonissen Autobanden gegaan om te kijken wat de schade was en hoeveel nieuwe velgen + banden kosten. Uiteindelijk kwamen we op een prijs van 1500. Hij vertelde dat mijn velg helemaal krom was. Hij heeft hier dus mijn nieuwe banden en velgen opgezet, die hij nooit heeft kunnen uitlijnen. Dit omdat na verder onderzoek bij een ander BETER autobedrijf bleek dat mijn draagarm en voor as krom waren. Dus nooit goed zijn kunnen uitgelijnd. Waardoor mijn nieuwe banden weer helemaal afgesleten waren waarmee ik maar 2 maanden plezier van heb kunnen hebben. Toen was er nog steeds een blijvend geluid waarmee ik dus terug ben geweest naar Antonissen Autobanden. Hij vertelde dat mijn nieuwe banden en velgen weer vervangen moesten worden. Ik raad garage Antonissen daarom zeker af!
Vanwege de goede recensies op internet heb ik bij Anthonissen Autobanden in Breda in november 2019 vier nieuwe Pirelli P Zero banden laten monteren. De eerste indrukken van het bedrijf zijn positief. Opgeruimde werkplaats, vriendelijk personeel en moderne apparatuur. De nieuwe banden werden vlot gemonteerd. Bij het naar huis rijden merkte echter ik dat er iets niet goed was. Er ontstond een dreunend geluid tussen 100-130 km/u dat er eerst niet was. Gebeld met Anthonissen en afgesproken dat ik de auto er een dag zou laten staan zodat ze de tijd hadden om er naar te kijken. Toen ik de auto kwam ophalen zei de monteur dat er in een band hoogteslag zat en dat hij dat heeft geprobeerd te compenseren door de band te verdraaien op de velg. Bij het rijden op de snelweg bleek dat het probleem helaas nog steeds bestond. Na enkele dagen te hebben rondgereden om echt zeker te zijn dat ik het mezelf niet inbeeldde, opnieuw gebeld met Anthonissen en een afspraak gemaakt. Bij het controleren van de banden bleek dat er in twee banden een hoogteslag zat, eentje zat in het rode afkeur gebied en de andere in het gele gebied wat volgens Anthonissen nog acceptabel was. Voor een band werd er een nieuw vervangend exemplaar besteld zonder kosten, goede service. Er werd een vierde afspraak gemaakt om de nieuwe band te monteren. Bij het controleren van de nieuwe band had deze weer hoogteslag in het rode gebied, terwijl er met de velg niets aan de hand was. Dhr Anthonissen heeft de band op de velg verdraaid en nogmaals gemeten. Toen werd de band goedgekeurd door de apparatuur. Bij het meten viel me wel op dat de band van te voren niet op de juiste spanning slappe band was gebracht. Ik heb het vermoeden dat dit van invloed is geweest op het meetresultaat waardoor de band werd goedgekeurd. Lang verhaal kort: Ik ben weer weggereden in de veronderstelling dat alle problemen nu eindelijk opgelost waren. Dat was helaas niet het geval. Nog steeds ontstond een dreunend geluid tussen de 100-130 km/u. Omdat ik een second opinion wilde ben ik bij een andere bandenmontage bedrijf langs geweest waar ze precies dezelfde apparatuur gebruiken als bij Anthonissen. Hier heb ik niets verteld van heel de voorgeschiedenis, alleen mijn klacht van het dreunende geluid gemeld. Na het meten kwam de conclusie: “Er zitten twee slechte banden onder uw auto met hoogteslag”. Dit waren de twee banden die volgens Anthonissen goed waren. Ze zaten allebei in het rode gebied. Deze conclusie gaf bij mij een dubbel gevoel: Het probleem bestond echt, ik had het me niet ingebeeld, maar aan de andere kant had ik het idee dat Anthonissen het niet professioneel heeft afgehandeld. Ik moet nu extra kosten gaan maken om het probleem definitief te laten corrigeren en daar ben ik, na een rekening van 1200 euro en vier werkplaats bezoeken, niet blij mee. Ik geef daarom slechts twee sterren.
We klopten hier aan voor een bandenwissel op zaterdag in de ochtend. Direct geholpen zonder afspraak. Nette, vriendelijke en professionele zaak!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid