facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Antje Schoehuys Spaanse Les & Vertalingen

Antje Schoehuys Spaanse Les & Vertalingen

Info

Antje Schoehuys Spaanse Les & Vertalingen is een vertaal- en tekstbureau gevestigd op Texel, aan de Ruyterstraat 31 te Oudeschild.

Geschiedenis

Antje Schoehuys Spaanse Les & Vertalingen is een vertaal- en tekstbureau gevestigd op Texel, aan de Ruyterstraat 31 te Oudeschild. Behalve voor vertalingen kunt u bij ons ook terecht voor cursussen Spaans of voor cursussen Nederlands als tweede taal. Eigenaresse Antje Schoehuys-Blaak is beëdigd vertaler Nederlands/Spaans en Spaans/Nederlands en staat ingeschreven bij het Register beëdigde tolken en vertalers. Antje Schoehuys is daarnaast aangesloten bij het Nederlands Genootschap van Tolken en Vertalers (NGTV) en werkt samen met een vaste groep gespecialiseerde freelance-vertalers.

Adres: De Ruyterstraat 31, 1792 AH Oudeschild
Telefoonnummer: 0222-313446
Stad: Oudeschild
Route: De Ruyterstraat 31
Postcode: 1792 AH


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Vakantiewerk Texel Vakantiewerk Texel 312 meter
Recensies
Een nieuwe taal leren is niet altijd makkelijk, maar door de manier waarop Antje haar lessen geeft blijf ik gemotiveerd om Spaans te leren!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid