facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor AntixSports Kiteboarding

AntixSports Kiteboarding

Info

http://www.antixsports.com

Geschiedenis

Kitesurfschool Antix Sports is IKO & KNWV gecertificeerd. We geven kitesurfles 7 dagen per week overal in Friesland (IJsselmeer en Waddeneilanden). Kiteles in het Nederlands, Engels en Duits. Altijd het nieuwste materiaal. Ruim 11 jaar ervaring.

Leren kitesurfen met Antix Sports Kitesurfschool!

Kitesurfschool Antix Sports is IKO en KNWV gecertificeerd. We geven kitesurfles 7 dagen per week overal in Friesland op het IJsselmeer en de Waddeneilanden.

Kitesurf lessen zijn in het Nederlands, Engels en Duits. Er wordt altijd het nieuwste materiaal gebruikt van O'Neill en F-One. We hebben ruim 11 jaar ervaring in het geven van kitesurf les.

Naast kitesurfen nu ook andere activiteiten, zoals Reizen, Suppen, Windsurfen en Rib Rally kijk snel op onze website voor meer informatie.

Label

Kitesurfen voor ieder zijn niveau!

Adres: Suderséleane 29, 8711 GX Workum
Telefoonnummer: 0657333735
moc.stropsxitna@ofni
Stad: Workum
Route: Suderséleane 29
Postcode: 8711 GX



op zoek naar gerelateerd: kitesurf ijsselmeer, kite les, kitesurfen training, kitesurf spots friesland, kitesurf reizen, leren kitesurfen in het buitenland, kitesurfen waddeneilanden, kitesurfen hindeloopen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid