facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Antilope Outdoor

Antilope Outdoor
Adres: Cortgene 9, 2951 EA Alblasserdam, Nederland
Telefoonnummer: 078 785 0351
Staat: Zuid-Holland
District: Alblasserdam
Stad: Alblasserdam
Route: Cortgene
Huisnummer: 9
Postcode: 2951 EA


Openingstijden

maandag: Gesloten
dinsdag: 09:30–17:30
woensdag: 09:30–17:30
donderdag: 09:30–17:30
vrijdag: 09:30–20:30
zaterdag: 09:30–17:00
zondag: Gesloten

Recensies
Wat een verademing dat er toch nog klantvriendelijke bedrijven zoals deze zijn.nIk kwam er voor mijn eerste wandelschoenen. Ze vroeg eerst waar ik ze voor wilde gebruiken en mat mijn voeten op. Terwijl zij een aantal voor het doel geschikte exemplaren ging helen kon ik genieten van een heerlijke koffie.nZe maakte het me vanuit een luie stoel heel makkelijk om ze aan te trekken. Na een aantal passingen en proeflopen mocht ik het paar van mijn keuze buiten uitproberen. Nadat ik ze kocht kreeg ik de passokken er gratis bij en kreeg nog eens 2 weken of 10 km garantie. Ik heb er meteen een heerlijke wandeling mee gemaakt van 5 km.nHelemaal goed. Van harte aanbevolen!!
Ik zocht in leg zolen voor mijn wandelschoenen deze hadden ze , en we heben nog veel meer gekocht , was een grote winkel in een heel mooi oud pand , vriendelijk meedenken personeel , tot de volgende keer .
Helaas een minder goede ervaring. Ik had een gedeelte van mijn bestelling geretourneerd en €7,95 verzendkosten betaald. Paar dagen later komt deze door naar mij retour met de tekst erop; “ontvanger heeft pakket niet afgehaald”. Toen ik hierover belde kreeg ik te horen “dat het dan waarschijnlijk op maandag geleverd werd en op die dag zijn ze gesloten”. Ik moest het maar opnieuw versturen en dus óók opnieuw verzendkosten betalen!! Hier kwamen ze dus NIETS tegemoet! Slecht!
Klantgericht én schoenen gevonden voor mijn moeilijke voeten. Er kwamen twee passessies aan te pas. De eerste keer mocht ik de gekochte schoenen 10km thuis buiten uitproberen. Deze bleken toch geen match te zijn. Met vol enthousiasme hebben we samen opnieuw gekeken naar passende schoenen, gevonden!!nnGeduld, mega assortiment en kennis. Inmiddels mijn mooie reis naar Madeira gemaakt en de schoenen zijn weer goed schoon en klaar voor de volgende wandeling. Bedankt voor het geduld en alle hulp!
Top bedrijf, ruime parkeergelegenheid en goede prijzen voor goed materiaal. Afgelopen vijf jaar al 8 paar schoenen gekocht, rugzakken en wandelstokken. Goede service en heb je pech met een product wordt het netjes opgelost. De klant is hier nog steeds koning of koningin.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid