facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Antilope Outdoor

Antilope Outdoor

Info

Antilope Outdoor, persoonlijk advies door mensen met jarenlange ervaring, over de beste wandel, fiets en outdoor uitrusting!

Geschiedenis

Een prachtige buitensport zaak in het hart van de Alblasserwaard. Wij van Antilope Outdoor hebben een passie voor alles wat met wandelen, fietsen en buitenleven te maken heeft en hebben daarom een assortiment samengesteld dat het hart van iedere outdoor fanaat sneller laat kloppen. Kom langs, we onvangen u graag met een goed bak koffie!



"Dé wandelspecialist van Nederland. Ruim 3000 paar wandel- en bergschoenen, een prachtige collectie jassen, broeken, onderkleding en overige functionele kleding vindt u bij ons in Alblasserdam. Zo bieden wij u merken als Meindl, Hanwag, Lowa, Fjällräven, Vaude & Rab.Wij van Antilope Outdoor hebben een passie voor alles wat met wandelen, fietsen en het buitenleven te maken heeft. Daarom hebben we een assortiment samengesteld dat het hart van iedere outdoorfanaat sneller laat kloppen. Kom langs, de koffie staat voor u klaar!Bestellen is bij ons ook mogelijk via de webshop. Voor klanten uit de Alblasserwaard en Drechtsteden bieden wij de mogelijkheid aan om thuis te bezorgen. Heeft u hier interesse in? U kunt dit aangeven bij de bestelling."
Adres: Cortgene 9, 2951 EA Alblasserdam
Telefoonnummer: 078-7850351
Stad: Alblasserdam
Route: Cortgene 9
Postcode: 2951 EA



op zoek naar gerelateerd: Antilope Outdoor review, Antilope Outdoor kortingscode, cortgene 9, 2951 ea alblasserdam, Wandeltocht Alblasserdam, Outdoor winkel, Outdoor outlet online shop, Bever Outdoor Barendrecht, Alblasserdam ski
Recensies
Mooie zaak met een groot assortiment. Vriendelijk personeel; je wordt er ook heel goed en vakkundig door geadviseerd. Kopje koffie erbij, helemaal goed! Gemakkelijk te bereiken, volop gratis parkeerplaatsen ook vlak voor de deur, blauwe parkeerschijfzone, 2 uur de tijd.
Persoonlijke aandacht is goud. En dat begrijpt deze winkel. Zij zorgen voor een beleving en ik kreeg een heel warm welkom. Mooie winkel en heel fijne medewerkers is eigenlijk niet goed genoeg! Zo wil ik overal behandeld worden, dan wordt de wereld een stuk mooier. Bedankt voor deze fijne ervaring. Warme groet, Roald
Hier wordt je nog echt goed geholpen. We kregen gewoon 3 paar schoenen op zicht mee voor onze zoon die in een zorginstelling woont , terwijl we hier voor de 1e keer kwamen. Gewoon topservice !! Bijzonder goed geholpen en een heerlijk bakje koffie terwijl het personeel voor ons ging zoeken. Dank jullie wel voor de supergoede service !! Gerrit.
10/10 voor de goede service! Personeel is super vriendelijk, nemen uitgebreid de tijd voor je en geven goed, eerlijk en kundig advies!
Deze outdoor winkel raad ik iedereen aan! Je wordt er altijd heel vriendelijk en op een goede manier geholpen. Er hangt een gezellige sfeer in de winkel.
Superfijne winkel. Kundig en vriendelijk personeel, wat echt op zoek is naar de beste oplossing voor de klant, ook al betekent dat op de korte termijn misschien wel minder omzet. Ook de koffie was heerlijk! Het was mijn eerste bezoek, maar ga hier zeker vaker komen!
Prima geholpen met wandelschoenen. Ze nemen er ruimschoots de tijd voor je goed van dienst te zijn.
Wij waren super onder de indruk van deze winkel waar de ouderwetse klant is koning nog hoog in het vaandel staat. Bij binnenkomst werden we direct geholpen en werd er een kop koffie aangeboden. Waarna we een goed advies kregen over de wandelschoenen. En het passen van een aantal paar kon beginnen. De winkel is gevestigd in een oud pand. Het assortiment bevindt zich in diverse kamers. Er is een bovenverdieping die met een smalle trap bereikbaar is. Al met al een groot assortiment, goede service.
Zowel mijn vrouw als ik zijn door Lida en Evert prima en deskundig aan wandelschoenen geholpen. Aan alles proef je de liefde voor het vakmanschap van de schoenmerken en de klantvriendelijkheid. Absoluut een aanrader voor de aankoop van outdoorkleding en wandelschoenen!
Fantastisch deskundig geholpen door Marinka met wandelschoenen voor het wandelen met de hond in de Biesbosch.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid