facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Anthias divecenter - Sublub Limburg

Anthias divecenter - Sublub Limburg
Adres: Valkenburgerweg 12, 6367 GV Voerendaal, Nederland
Telefoonnummer: 045 203 3013
Staat: Limburg
District: Voerendaal
Stad: Voerendaal
Route: Valkenburgerweg
Huisnummer: 12
Postcode: 6367 GV


Openingstijden

maandag: 14:00–18:00
dinsdag: 14:00–18:00
woensdag: Gesloten
donderdag: 14:00–18:00
vrijdag: 14:00–18:00
zaterdag: 10:00–17:00
zondag: Gesloten

Recensies
Vakkundig geholpen en voorzien van goede informatie/advies. Bedankt!
Voor een “simpel” snorkelsetje bril/pijpje werd uitgebreid de tijd genomen tot de juiste gevonden was. Snorkelsetje was ong. €40,-. Helemaal niet duur naar mijn mening voor het plezier dat je met de juiste spullen hebt.nnNu lekker snorkelen op Samos.
Snelle en duidelijkr service. Moest een paintball 300bar fles laten keuren.nnSnel, duidelijk en prettig verlopen.
Kom hier zeer regelmatig. Sowieso voor duikfles te vullen in de automaat buiten met muntjes dat kan overigens ook binnen middels een kaart. Tevens meerdere spullen hier gekocht en je kunt hier je pak goed betaalbaar laten aanpassen en/of repareren. Prijzen zijn gewoon gemiddeld, service is persoonlijk, fijn en goed.
Top zaak! Franchise van SubLub, dus levering vanuit hun netwerk.nGoed assortiment aan duikmaterialen. Wat niet op voorraad is, is meestal binnen twee dagen in huis. Prima en eerlijk advies. Ben hier goed geholpen bij de aankoop van diverse duikmaterialen.nJe kunt natuurlijk ook vullen, zowel in de winkel als buiten vulautomaat na sluitingstijd.nDe winkel ligt aan een doorgaande weg in Voerendaal en is goed bereikbaar. Parkeergelegenheid voor de deur is beperkt.nEen aanrader.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid