facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Anthias Divecenter, Sublub Limburg

Anthias Divecenter, Sublub Limburg

Info

Duikwinkel, Vulstation 200 en 300 bar. Keuren van duikflessen. Perslucht, Nitrox en Trimix vullingen. Service en onderhoud duikapparatuur.

Geschiedenis

Anthias Divecenter / Sublub Limburg is een nieuw begrip in Limburg. Per 1 februari 2015 starten wij met onze diensten voor de duiksport.

De komende tijd zullen we onze diensten verder gaan uitbreiden. Denk hierbij aan verkoop van duikspullen, onderhoud en reparatie van duikmaterialen en keuring van uw duikfles.




Vulstation 200/300 bar:

Op dit moment is het vulstation operationeel en vullen wij ook voor derden. We zijn uitgerust met een Bauer Verticus 5.5 volautomatische ademlucht compressor voorzien van P41filter met securus filterbewaking. De installatie is voorzien van buffercilinders en een vulpaneel met 4x 200 bar aansluiting en 2x 300 bar aansluiting.

Voor duikverenigingen hebben we ook een vulkaart van 25 of 50 vullingen tegen zeer interessante tarieven. De kosten per vulling zijn dan onderling makkelijk te verrekenen. Vraag naar de voorwaarden.

Als u een vulkaart van 10 vullingen kiest, betaald u slechts 9 vullingen. Voor meer info over prijzen kunt u contact opnemen via het contactformulier of stuur een mail naar [email protected]

Wij vullen geen ongekeurde flessen en zullen bij eerste keer aanbieden van de fles de combinatie fles en kraan controleren en ook verzegelen nadat deze gecontroleerd is.

Keuring Flessen:

Uw duikfles dient jaarlijks aan een visuele inspectie onderworpen te worden en iedere 5 jaar dient er een hydrostatische keuring uitgevoerd te worden.

Deze keuring en eventueel ook opnieuw conserveren van de flessen kunnen wij voor u verzorgen. Indien u reeds de fles bij ons heeft laten vullen, zullen wij u een e-mail sturen om u eraan te laten herinneren dat de fles aan de de beurt is voor herkeuring.

De flessen worden op verstuurd naar de keuringsinstantie en worden een week later weer terug geleverd.

De kraan blijft gemonteerd, het netje voet en handvat moeten verwijderd worden. Dit kunnen wij indien gewenst voor u verzorgen of kunt u zelf doen.



We verheugen ons op uw komst!

Adres: Valkenburgerweg 12, 6367 GV Voerendaal (gemeente)
Telefoonnummer: 06-20429257
Stad: Voerendaal
Route: Valkenburgerweg 12
Postcode: 6367 GV


Openingstijden

Maandag: 14:00 - 19:00
Dinsdag: 14:00 - 19:00


op zoek naar gerelateerd: SubLub Voerendaal
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Duikclub CLAS Duikclub CLAS 582 meter Vertaald door Google Zelfstandig opererende Nederlandstalige duikclub, nauw verbonden...
Recensies
Snelle en duidelijkr service. Moest een paintball 300bar fles laten keuren. Snel, duidelijk en prettig verlopen.
Veel keuze en goede service.
Top zaak! Franchise van SubLub, dus levering vanuit hun netwerk. Goed assortiment aan duikmaterialen. Wat niet op voorraad is, is meestal binnen twee dagen in huis. Prima en eerlijk advies. Ben hier goed geholpen bij de aankoop van diverse duikmaterialen. Je kunt natuurlijk ook vullen, zowel in de winkel als buiten vulautomaat na sluitingstijd. De winkel ligt aan een doorgaande weg in Voerendaal en is goed bereikbaar. Parkeergelegenheid voor de deur is beperkt. Een aanrader.
Kom hier zeer regelmatig. Sowieso voor duikfles te vullen in de automaat buiten met muntjes dat kan overigens ook binnen middels een kaart. Tevens meerdere spullen hier gekocht en je kunt hier je pak goed betaalbaar laten aanpassen en/of repareren. Prijzen zijn gewoon gemiddeld, service is persoonlijk, fijn en goed.
Doen heel veel moeite om je te helpen zodat je een goede keuze maakt. Heel vriendelijk behulpzaam personeel. Heb je duikspullen nodig dan is deze winkel zeker een aanrader Ze hebben zeer veel verstand ervan en ervaring. Bedankt Theo en Karin
Ik kom hier om mijn paintball luchtflesjes te laten vullen, service is snel dat is altijd goed. Jammer van de prijs. 4,50 euro per fles is veel. De duikwinkel een paar km verder is de helft goedkoper. Volgende keer weet ik waar ik mijn lucht kan halen !
Mooie duikwinkel fijne service. Top zaak.
Superfijn geholpen. Even lucht voor de buks gehaald tegen een zeer acceptabel bedrag.
Deze duikwinkel geeft bij aankoop van duikmaterialen uitgebreid advies. Dit doen ze door elke klant hun onverdeelde aandacht te geven, ongeacht de drukte in de zaak. Daarnaast is het team van Sublub hartstikke vriendelijke en altijd in voor een praatje over het duiken zelf. Het buiten vulstation voor de duikflessen is ideaal op momenten dat de zaak gesloten is.
Goed advies, Goede kwaliteit, goede service
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid