facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Antagonist Hosting & Domeinnaamregistratie

Antagonist Hosting & Domeinnaamregistratie

Info

Antagonist, de vertrouwde thuisbasis voor meer dan 100.000 websites. Blijf op de hoogte, denk mee en deel je mening. Like ons!

Geschiedenis

Antagonist te Enschede verzorgt voor ruim 55.000 actieve klanten de webhosting en domeinnamen van meer dan 100.000 websites. De klanten zijn zowel particulier als zakelijk. Met name het MKB-segment, zzp’ers, start-ups en freelancers behoren tot de doelgroep.

Het bedrijf richt zich op eenvoud, kwaliteit en service met meer dan 4.250 positieve recensies op onafhankelijke beoordelingswebsites als resultaat. Al ruim 10 jaar groeit Antagonist jaarlijks met tientallen procenten. Het succes en de liefde voor techniek zijn de drijfveren om maximaal in te zetten op innovatie, automatisering en opkomende technologieën.



"Antagonist verzorgt de webhosting en domeinnamen voor ruim 100.000 websites en is meermaals verkozen tot beste webhost van Nederland!"
Adres: Neptunusstraat 27B, 7521WC Enschede
Stad: Enschede
Route: Neptunusstraat 27B
Postcode: 7521WC


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 21:00
Dinsdag: 09:00 - 21:00
Woensdag: 09:00 - 21:00
Donderdag: 09:00 - 21:00
Vrijdag: 09:00 - 17:30


op zoek naar gerelateerd: Webhosting, Antagonist direct admin, Antagonist Contact, Antagonist webmail, Antagonist mail instellen, Mijn Antagonist inloggen, Webhosting vergelijken, Antagonist e-mail
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Autosoft Autosoft 87 meter Hele fijne partner! Al jaren zijn wij klant en ze staan altijd voor je klaar!
Exite ICT Exite ICT 193 meter Jammer van zo'n mooie en prettige werkplek dat we nu thuis moeten werken.
Oswald Labs Oswald Labs 874 meter Technology for the next billion users.
Google Earth 3D Posters & Video's Google Earth 3D Posters & Video's 3 km Google 3d maps/earth data converted to large posters and/or video's (also 4k)
RepareerJePhone RepareerJePhone 4 km Vervangend scherm en screen protector gekocht. Netjes te woord gestaan telefonisch ov...
Brainpower Solutions Brainpower Solutions 5 km While the digital world is moving you want to focus on your business and strategies, ...
Internetbureau GreatThings Internetbureau GreatThings 5 km Greatthings
Recensies
Ik heb al twee jaar een webserver bij antagonist en draai er drie websites op. Ik doe zelf veel coderen en moet dus aanpassingen doen aan de server. Ook al is dit niet standaard inbegrepen—en dus klantenservice hier niet op gericht—krijg ik altijd goede tips en ideeën over hoe ik dingen moet oplossen. Daarmee kan ik dus mijn unieke instellingen toch doorvoeren, op een server met lage ping en hoge up-time.
Ik ben al jaren tevreden klant bij Antagonist. De support reageert snel in het zeldzame geval dat ik ze nodig heb! Top!
Klantenservice is snel en vriendelijk bij vragen. Daarnaast wordt er direct goed meegedacht en geschakeld met de juiste personen. Aanrader!
Al meerdere malen blij verrast door de altijd vriendelijke en behulpzame klantenservice. Geen standaard copy paste mailtjes, maar echt meekijken en meedenken.
Geweldige mensen die je helpen met raad en daad! Mijn site loopt altijd goed en als er iets is kan ik altijd vragen stellen en word ik fijn geholpen!
Ik host mijn websites al zo'n 11 jaar bij antagonist en ben ontzettend tevreden! Er zijn vrijwel nooit problemen met de bereikbaarheid en als ik vragen heb dan word ik zeer snel en goed geholpen door het support-team. Geweldig!
Al meerdere jaren host ik mijn website bij Antagonist. Zeer tevreden, stabiel, maar de grootste reden dat ik hier blijf, is de goede klantenservice, ze denken altijd goed mee en geven adviezen bij veranderingen in domein/host links, gedacht bij wat het handigste is voor de klant. Top!
Het verhuizen van mijn website werd keurig uitgevoerd op het afgesproken tijdstip. Een onduidelijk gevolg van de verhuizing werd goed uitgezocht en goed opgelost. De communicatie met de medewerker was correct en plezierig. Al vele jaren klant bij Antagonist en steeds naar tevredenheid te woord gestaan bij vragen aan de support.
Ik heb al ruim vijf jaar een geweldige ervaring met Antagonist als webhost. Ze bieden een breed scala aan hostingoplossingen en de technische ondersteuning is uitstekend. Daarnaast zijn de opslagopties die worden aangeboden erg interessant. Ook het designen van websites en het experimenteren met software die gratis onderdeel is van de verschillende webhosting pakketen was erg leuk. Ik kan Antagonist aan iedereen aanraden vanwege de snelle, veilige en betrouwbare hosting.
Klant van Antagonist sinds 2014. In het begin was het even wennen aan het niet kunnen bellen. Maar ze reageren zoals beloofd altijd snel per e-mail, en altijd met duidelijke instructies. Ze bieden betrouwbare hosting en veel functionaliteiten tegen een redelijke prijs. Een prima bedrijf.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid