facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor AnQer

AnQer

Info

AnQer is er voor iedereen die ondersteuning nodig heeft. We bieden ondersteuning op maat, waardoor mensen een volwaardige plek in de samenleving krijgen. Bij AnQer werken we met passie en bezieling om dit voor elkaar te krijgen. Iedere keer weer opnieuw!

Geschiedenis

AnQer is er voor kwetsbare mensen in de samenleving. AnQer biedt ondersteuning bij het wonen, werken, sociale contacten en vrije tijd.



"Ben je vastgelopen of lukt het niet meer alleen? Wij helpen je weer in beweging. Iedere keer opnieuw. Het gaat ons om wie je bent. Niet om wat je hebt of wat je doet.Allerlei redenen kunnen ervoor zorgen dat je niet meer in staat bent om zelf sturing aan je leven te geven. Door het hebben van o.a. psychische problemen, niet-aangeboren hersenletsel, of een licht verstandelijke beperking. Aan jou kan AnQer begeleiding bieden. Samen krijgen we de zaken weer op orde, zodat jij weer kunt zijn wie je wilt zijn.AnQer is nu actief op de Noord West Veluwe. Net als in ons werk laten we ons niet begrenzen door gemeentegrenzen. We kijken graag naar mogelijkheden!"
Adres: Postbus 274, 3880 AG Putten (gemeente)
Telefoonnummer: 0887750500
Stad: Putten
Route: Postbus 274
Postcode: 3880 AG


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00

Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid