facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Anno Optiek

Adres: 25 Heren Straat, 3911 JB Rhenen
Telefoonnummer: +31317614121
Stad: Rhenen
Route: 25 Heren Straat
Postcode: 3911 JB



op zoek naar gerelateerd: Anno Dekens
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Pearle Opticiens Nederland Pearle Opticiens Nederland 43 meter Was mijn oude bril verloren en dus erg onthand. Bij Pearle Rhenen ondanks drukte dire...
Recensies
Ben niet alleen zeer vriendelijk, maar ook heel kundig en snel geholpen. Was op mijn bril gaan staan en binnen een paar uur had ik al nieuwe glazen erin, top!!
Super fijne en snelle service. Nam echt even de tijd en had hele goede tips qua monturen. Voor het eerst weer echt blij met mijn nieuwe bril.
Bij Anno optiek ben je verzekerd van een meedenkende en zeer betrokken opticien. Hier hoef je je verhaal nooit voor een tweede keer uit te leggen want er staat maar één man in deze winkel.., en dat is Anno zelf. Anno gaat nooit voor minder dan perfect en ook daardoor ben ik erg tevreden.
Anno optiek, een fijne en gedreven opticien die alleen het beste met zijn klanten voor heeft. Geen vraag is te veel en neemt uitgebreid de tijd voor zijn klanten. Al met al een TOPPER.
Anno is professioneel, neemt de tijd voor je, is zorgvuldig en erg vriendelijk. Hele goede service!!
Gisteren weer super goed geholpen. Anno weet echt wat hij doet!
Anno mijn complimenten voor je deskundigheid, vakmanschap en geduld en klantvriendelijkheid
Vertaald door Google Topservice!!!! Origineel Top service!!!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid