facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor ANNO Deventer Verloskundigenpraktijk

ANNO Deventer Verloskundigenpraktijk

Info

Welkom bij verloskundigenpraktijk ANNO! Voor persoonlijke en professionele begeleiding tijdens je zwangerschap, bevalling en kraamtijd in Deventer eo.

Geschiedenis

Ben je zwanger of wil je zwanger worden? Welkom bij verloskundigenpraktijk Anno!

Wij willen je graag begeleiden tijdens je zwangerschap, bevalling en kraambed. Voor ons staan persoonlijke aandacht, kleinschaligheid en kwaliteit van zorg voorop en samen zorgen we ervoor dat deze zeer bijzondere periode zo prettig mogelijk verloopt. Tijdens de controles nemen we ruim de tijd voor jou en je partner en al eventueel aanwezige kinderen.

Onze praktijk bestaat uit 4 verloskundigen en tijdens de zwangerschap leer je alle verloskundigen kennen. De bevalling wordt dus door een vertrouwd persoon begeleid. Tijdens onze spreekuren worden wij ondersteund door 2 praktijkassistentes. Mensen met kinderwens die nog niet zwanger zijn kunnen een afspraak met een van ons maken om goed voorbereid aan een zwangerschap te beginnen.

Werkgebied
Wij verzorgen zwangerschapscontroles, bevallingen en kraambedcontroles in de gemeente Deventer, evenals in alle omliggende dorpen ( o.a. Diepenveen, Schalkhaar, de Worp, Epse en Gorssel ). Twijfel je of jouw adres in ons werkgebied valt, neem dan contact op met onze praktijkassistente. Indien je zwangerschap gecontroleerd wordt door de gynaecoloog kun je je bij ons aanmelden voor de kraambedcontroles. Indien je zwanger bent, of zwanger wilt worden, ben je altijd welkom voor een kennismakingsgesprek. Je kunt je telefonisch bij ons aanmelden op werkdagen tussen 9.00 en 15.00 uur via telefoonnummer 0570-630308, of via het aanmeldingsformulier op onze website.

Visie
Zwangerschap, bevalling en kraambed zijn unieke gebeurtenissen. Deze vragen om een persoonlijke benadering, met respect voor de eigen visie en wensen van de zwangere en haar partner ten aanzien van zwangerschap en geboorte. Wij zien het als een voorrecht om deze bijzondere gebeurtenis professioneel te mogen begeleiden en ondersteunen.

Sabine Bloemen, Marleen Berendse, Karin van der Laan en Margriet Wegman

Onze praktijk ligt in het nieuwe gezondheidscentrum in het voormalige Jozefklooster:

Louis Pasteurstraat 10 d
7415 EP Deventer
telefoon: 0570-630308
fax: 0570-627210

Spreekuur
Onze assistente is op alle werkdagen (ma/di/wo/do/vr) bereikbaar van 9.00-16.00

Telefonisch spreekuur
Voor specifieke vragen aan de verloskundige is er iedere werkdag een telefonisch spreekuur van 12.30 uur tot 13.00 uur

Adres: Louis Pasteurstraat 10D, 7415EP Deventer (gemeente)
Telefoonnummer: 0570630308
Stad: Deventer
Route: Louis Pasteurstraat 10D
Postcode: 7415EP



op zoek naar gerelateerd: ANNO Deventer Facebook, Verloskundige Deventer Ziekenhuis, De Kuip Deventer, Anno Verloskundigenpraktijk, Echo Deventer, Baren en zo, Zwangerschapsyoga Deventer, Centering Pregnancy Deventer
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Verloskundigenpraktijk Baren &zo Verloskundigenpraktijk Baren &zo 876 meter Deze praktijk staat voor kundige, warme en fijne professionals die je in alle rust en...
MOOS Kids MOOS Kids 1 km Ruim assortiment, toffe winkel
Yoga door Berry Steenbruggen in Deventer Yoga door Berry Steenbruggen in Deventer 2 km Yoga in Deventer, Twello, Terwolde en Epse. Hatha-yoga, meditatie yoga, stoelyoga, wa...
Aananda, Praktijk voor Yoga en Massage Aananda, Praktijk voor Yoga en Massage 2 km Tijdens mijn eerste zwangerschap heb ik Anja leren kennen tijdens het volgen van zwan...
Borstvoedingspraktijk Voor jou Borstvoedingspraktijk Voor jou 3 km Anneke ingeschakeld omdat ik graag borstvoeding wou geven en ik moeite had met aanleg...
Naviva Kraamzorg Naviva Kraamzorg 3 km Zelf 1 ster niet waard.
Opentopzwanger Opentopzwanger 3 km OpEnTopZwanger is een specialist in Zwangerschapslingerie, Zwangerschapsbadmode, Bors...
Recensies
Hele fijne praktijk met allemaal lieve verloskundigen en vrouwen van de administratie. Werken vlot en hebben alles goed op orde. Ook na de bevalling heel fijn geholpen omdat ik geen kraamzorg wilde. Kan het iedereen aanbevelen!
Hele fijne en lieve verloskundigen! Erg goed geholpen tijdens en na de zwangerschap en tijdens de bevalling!
Super praktijk! Hele goede en betrokken zorg gehad tijdens 4 zwangerschappen! Bewonderenswaardig hoe alle medewerkers echt gaan voor hun klanten en een paar stappen harder lopen dan verwacht mag worden. Wij hebben ons nooit 'teveel' gevoeld en werden elke keer met warme en professionele zorg benaderd. Enorm bedankt dames!
Zeer betrokken team, het voelde vanaf de eerste afspraak goed. Ze zijn heel goed bereikbaar; de assistente, maar ook de verloskundigen. Al is het een vraagje via de app of grote vragen telefonisch. Tijdens de afspraken voelde ik mij enorm gehoord en er werd erg fijn mee gedacht. Snel en adequaat werd er gehandeld tijdens de bevalling. Ik heb geen moment mij ongemakkelijk gevoeld. Ik vond het zeer prettig hoe betrokken het hele team was; van begin tot na de bevalling.
Zeer fijne en betrokken praktijk. Hele goede begeleiding tijdens mijn zwangerschap en bevalling. De centering pregnancy bijeenkomsten waren zeer informatief en erg gezellig.
Fijne praktijk die altijd bereikbaar is. De verloskundigen waren super lief en betrokken en zijn een grote steun geweest tijdens de zwangerschap, bevalling en de weken daarna. Echt een topteam !
Anno is een prettige verloskundigenpraktijk. Ze hebben veel kennis en denken goed mee om de zorg voor jou passend en vertrouwd te maken. Ze luisteren goed, denken goed mee, geven goed advies. Zeker aan te bevelen.
Zeer professioneel team met persoonlijke aandacht voor zwangere, partner en kinderen. Altijd bereikbaar, vriendelijk, oprecht, duidelijk en lief. Toppers !
Het is een persoonlijke ervaring en daarom maar 2 sterren. De dames zijn aardig maar aan de begeleiding vanaf begin tot eind is veel op te merken.
Superlieve meiden. Goede begeleiding. Veel mogelijkheden zoals Centering, avondspreekuur. Met veel plezier gewerkt!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid