facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Anniemal Service

Anniemal Service

Info

Jachthondenopvang in huiselijke kring, uitlaatservice en dierenverzorging aan huis

Geschiedenis

Uitlaatservice:
Het kan natuurlijk altijd gebeuren dat u zelf (tijdelijk) geen gelegenheid heeft om uw hond zijn/haar dagelijkse wandeling te geven. Wij nemen deze taak graag van u over. U kunt kiezen of u uw hond wilt laten meegaan met een groepswandeling (maximaal 5 honden) of dat u liever wilt dat er alleen met uw hond gelopen heeft.
Wij bieden wandelingen aan voor honden in de omgeving Brielle, Tinte en Zwartewaal.

Verzorging aan huis:
Wij zorgen voor uw thuisblijvers als u een weekendje weg gaat, of lekker op vakantie bent, in het ziekenhuis ligt, of als u om een totaal andere reden even niet thuis bent.
Voor de meeste kleine huisdieren is het prettig als zij in hun vertrouwde omgeving blijven. Vooral katten stellen het zeer op prijs als zij niet tijdelijk naar een ander adres hoeven. Voor Anniemal Service is het geen probleem om dagelijks een of twee keer uw geliefde dieren te voeren en even te kijken of alles in orde is.

Hondenopvang:
Als hondenliefhebber neemt u uw viervoeter het liefst overal mee naar toe. Maar soms is dat niet mogelijk voor een paar dagen of weken.
Wij bieden kleinschalige opvang in huiselijke kring. De hond leeft gewoon met het gezin in huis, gaat lekker mee op pad voor een wandeling en heeft de gelegenheid om in de omheinde achtertuin te spelen.

Adres: Schouw 39, 3232 EM Brielle
Telefoonnummer: 0621132142
Stad: Brielle
Route: Schouw 39
Postcode: 3232 EM



op zoek naar gerelateerd: Opvang honden boerderij, Hondenpension oud en nieuw, Hondenverblijf tijdens vakantie, Dagopvang honden, Hondenpension Gulpen, Hondenpension Waarland, Hondenpension Dalen, Doodle opvang Drenthe
Recensies
Goed onderlegde en betrokken hondenoppas en uitlaatservice! Ik laat mijn hond met een gerust hart achter!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid