facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Annette Poppelaars

Annette Poppelaars

Info

Persoonlijke ontwikkeling, wie je bent, hoe je in je kracht kan staan, zelfacceptatie, bewustwording en positiviteit m.b.v. House Clearing, Personal Clearing en Feng Shui.



"Begrip, acceptatie, waardering, rust, liefde, harmonie in je gezin is het mooiste om in je gezinsleven te creëren. Duik in je eigen leven en in het leven van je kinderen. De ontdekkingen die je dan doet, kunnen je verbazen. Ik support jou om op jouw eigen wijze de begeleiding en de opvoeding te realiseren die bij ieder afzonderlijk gezinslid past. Daar bereik ik de beste resultaten mee. Het gezinsleven zit vol verrassingen waar jij verantwoordelijk voor bent. Het is geweldig en heerlijk om naar die rust en harmonie in je gezin te werken. Pak nu je kans en neem de regie in eigen handen, zodat je een gezin vol nieuwe ideeën en mogelijkheden ervaart. Er is geen wachtrij. Je kunt gelijk een afspraak maken."
Adres:
Telefoonnummer: 0612965293
Stad: Molenschot


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 16:00
Dinsdag: 09:00 - 16:00
Woensdag: 09:00 - 16:00
Donderdag: 09:00 - 16:00
Vrijdag: 09:00 - 16:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid