facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Annet Mulder Lactatiekundige

Info

Voor lactatiekundige consulten, verhuur kolven en weegschalen. Verkoop van kolven en hulpmiddelen bij borstvoeding. Scholing professionals. Betalingen met PIN mogelijk.



"Praktijk voor Lactatiekundige zorg, verhuur en verkoop van kolven, weegschalen en andere borstvoeding gerelateerde producten."
Adres: De Sperwer 23, 7609 TB Almelo
Telefoonnummer: 06 28537819
Stad: Almelo
Route: De Sperwer 23
Postcode: 7609 TB


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Verloskundigenpraktijk Almelo Verloskundigenpraktijk Almelo 1 km Een geweldig praktijk met vriendelijke medewerkers, bedankt voor jullie begeleiding e...
ZorgAccent - Saai in de zorg? Dacht 't niet ZorgAccent - Saai in de zorg? Dacht 't niet 2 km Saai in de zorg? Dacht 't niet! Vind jij dit ook? Like ons dan door op 'Vind ik leuk...
Therapiecentrum Twente Therapiecentrum Twente 4 km Al enige jaren onder behandeling van Lars. Altijd vrolijk, enthousiast en kundig. Al ...
Recensies
Met 37 zwangerschap een consult gehad bij Annet in het ZGT op aanraden van de gynaecoloog. Goede uitleg gekregen over prenataal kolven en informatie over borstvoeding en kolven na de bevalling. Wat ik erg fijn vond was dat er echt gekeken werd naar de persoonlijke situatie: 3e kindje, eerste keer borstvoeding en wat is dan praktisch. Ik had daardoor het gevoel dat er goed meegedacht werd met wat voor mij goed voelde en waardoor de kans op een succeservaring ook werd vergroot. En een succes is het zeker geworden! Inmiddels al 4 maanden borstvoeding aan het geven zonder problemen. Vol vertrouwen begonnen en als het zo blijft gaan nog lang niet van plan om te stoppen. Als tip kreeg ik mee om de Youha kolf aan te schaffen en dit heb ik ook gedaan. Met nog 2 kinderen in huis, is een handsfree kolf extra fijn. Altijd je handen vrij. Ik ben dus erg blij met het consult tijdens de zwangerschap. Ik wist zelf niet dat deze mogelijkheid er was, maar kan het een ander nu zeker aanraden wanneer er twijfels of vragen zijn. Daarnaast vond ik het contact met Annet ook prettig en wanneer er wel problemen waren geweest, dan had ik geen drempel gevoeld om contact op te nemen. Bedankt!
Na te vroeg bevallen te zijn in het ziekenhuis kwam Annet meteen langs. Ze had een mooi praatje dat ik meteen kolven bij haar kon aanschaffen goede service etc. Dus ja ik heb ze afgenomen. Savonds haalde mijn man het op niemand deed open en nadat ik een paar keer gebeld hebben herkende ze hem niet en vroeg wat doe jij hier.. uh ja kolven halen voor Cheryl. Nou daar wist ik niks van kreeg hij te horen. Ze was absoluut niet vriendelijk. Toen een kolf kapot was kon ik niet meteen bij haar terecht. Ik kolf alleen maar dus dit was wel noodzakelijk. Ik kreeg op dat moment geen leen kolf en na persoonlijke omstandigheden die ik had uitgelegd kon ik niet zomaar de rest van de week langs komen. Maar helaas daar was geen begrip voor. Ik heb nieuwe kolven bij YOUHA zelf gekocht. Deze accu’s gingen na een paar weken stuk. Dus ging ik toch maar met mijn oude kolven ‘ 4 maand’ die ik bij Annet had gekocht terug. Ik kreeg een leen kolf met de mededeling kook ze maar even uit de zijn al gebruikt. Gelukkig kon ik ergens anders weg werp halen want hoe onhygiënisch is het om anderen z’n kolfschelpen te gebruiken. Ik ben heel erg geschrokken van haar service en haar communicatie via de app. Ik raad haar niet aan. Met vriendelijke groet, Cheryl
2x bij Annet geweest. eerste keer voor een kolf en wat advies bij de borstvoeding zelf. Contact is duidelijk en fijn. Ik had wat klachten voor de afspraak die leken op borst ontsteken ook toen dacht Annet mee via de app. Heel fijn dat je meerdere kolven kan proberen en dat hier de tijd voor wordt genomen. Ook het advies en mee kijken in het voeden was voor mij fijn. Viel een last van mijn schouders af na dit bezoek. Later nog een keer geweest bij problemen met de fles. Ook nu in alle rust wordt er gekeken naar de baby en de mogelijkheden en uiteindelijk een mooi plan. Wat bij ons resulteerde in een baby die nu wel uit de fles drinkt.
Wat is Annet een ontzettend lieve en fijne vrouw! Wanneer ik vragen heb over wat dan ook kan ik haar altijd appen/bellen en ze staat direct voor je klaar!! Tips, adviezen, lieve motiverende woorden, ze denkt echt met je mee! Aan het begin van mijn borstvoedingsavontuur super goede hulp bij het aanleggen nadat ik kloven had, fijne hulp bij het aanschaffen van een kolf, Annet is van alle markten thuis, super fijn!!
Annet is heel erg kundig op het gebied van borstvoeding. Ik zag het door pijnklachten niet meer zitten om door te gaan en kwam toen bij Annet terecht. Met direct bruikbare tips werd het geven van borstvoeding weer een plezier. Zij is erg laagdrempelig in contact en reageert snel. Super is ook dat zij via whats app bereikbaar is en antwoord geeft op al je vragen nadat je een consult hebt gehad. Ook zijn de filmpjes over hoe de baby aan te leggen zeer bruikbaar. Ik ben Annet erg dankbaar en zou een consult bij haar aan iedereen aanbevelen.
We zijn op een goede wijze geïnformeerd over het geven van borstvoeding. Ze heeft mij van relativerende en helpende adviezen voorzien. Ze is toegankelijk en gemakkelijk bereikbaar. Wat mij betreft is een consult bij Annet een echte aanrader.
Annet heb ik ontmoet bij onze eerste zwangerschap via een info avond bij de verloskundige. Van een “nee geen borstvoeding voor mij” naar een “we hebben dit 15 maanden geflikt samen”. Heel veel hulp gehad bij de eerste. Bij de tweede ging het veel makkelijker en rustiger. Bij de derde ook veel hulp gehad met Annet, fijne tips en tricks gekregen en veel communicatie gehad. Als ik Annet niet had ontmoet, hadden mijn drie kinderen geen vloeibaar goud gehad Ze is een topper!
Via een informatie bijeenkomst over borstvoeding tijdens mijn zwangerschap in contact gekomen met Annet. Eenmaal bevallen heb ik zowel een consult gehad voor de borstvoeding als een consult voor het kiezen van de juiste kolf voor mij. Beide consulten heb ik als zeer prettig ervaren. Annet is vriendelijk in omgang, heeft humor en gaf de tips die ik nodig had waardoor de borstvoeding beter gaat en ik er ook vertrouwen in blijf houden. Ik ben blij dat ik de informatie bijeenkomst heb gevolgd, waardoor ik voor mijn gevoel sneller dan, voor mij, normaal aan de bel heb getrokken. Ik heb de Nutrea kolf gekocht en ben er ontzettend blij mee! Ik heb tijdens het kolven, wanneer ik een keer geen borstvoeding geef en op termijn tijdens werktijd, mijn handen vrij om andere dingen te doen. Dat vind ik echt een groot voordeel. Ik kan gebruik maken van verschillende standen, wat erg prettig is. Let wel goed op dat het borstschild goed afgesloten is, anders gaat het lekken en dat is enorm zonde. Enige minpuntje is dat je tijdens het kolven niet goed kunt zien wat de hoeveelheid is wat je gekolfd hebt en het toch wel enigszins aanwezige geluid.
Annet Mulder is bij ons langs geweest voor een consult m.b.t. borstvoeding en wij zijn later nog langsgekomen voor de aanschaf van een kolf. Annet weet waar ze het over heeft en gaat moeilijke gesprekken niet uit de weg, is begripvol en eerlijk; hierdoor weet je waar je aan toe bent. Doet niet moeilijk over vervolgvragen en antwoord snel op appjes. In de verkoop van de apparatuur stuurt ze niet, maar geeft ze objectief advies en legt ze de keuze volledig bij jou neer.
Op advies van de verloskundige bij Annet gekomen. De borstvoeding liep niet goed, maar na mijn verhaal verteld en meekijken met voeden, tips van Annet gekregen waardoor het veel beter ging en onze dochter eindelijk aan kwam in gewicht en uiteindelijk bij mij de pijnklachten verdwenen. Ook het consultatiebureau was blij om te horen dat we Annet als lactatiekundige hadden ingeschakeld! Annet is eerlijk, duidelijk en heel meelevend. Blij dat we bij Annet terecht konden!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid