facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Annet Brinkhuis Opleidingen

Annet Brinkhuis Opleidingen

Info

Annet Brinkhuis Opleidingen is een gepassioneerd bedrijf dat zich richt op loopbaancoaching en persoonlijke ontwikkeling.

Geschiedenis

Annet Brinkhuis Opleidingen is al snel na de start in 2008 een gerenommeerd instituut geworden. Als één van de weinige opleidingsinstituten in Nederland wordt de Post HBO Register Opleiding tot coach voor loopbaan- en persoonlijke ontwikkeling gestart met een individueel coachtraject en afgesloten met een normatieve toetsing en een diploma van de Stichting Post Hoger Beroeps Onderwijs Nederland.
Daarnaast geven wij loopbaancoachingstrajecten voor individuen en bedrijven, evenals een Advanced Talent Management Course voor professionals, een unieke beroepskeuzetest De Beroepen Schatkist en tot slot specifieke workshops en vervolgtrainingen voor coaches.
Annet Brinkhuis Opleidingen is plek voor het opdoen van spirit, motivatie, kennis en inzicht.

Adres:
Telefoonnummer: 035-6922881
Stad: Laren



op zoek naar gerelateerd: Studiekeuzecoach Annet Brinkhuis
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Laar & Berg Laar & Berg 2 km Laar & Berg is een scholengemeenschap voor vwo, havo en het tweetalig Middle Years Pr...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid