facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Annemieke's pluktuin

Annemieke's pluktuin

Info

Pluktuin van tulpen en zomerbloemen. Verkoop van bloemen op biologische boerenmarkt Haarlem, Amsterdam en Utrecht.
Honden zijn NIET toegestaan.

Volg ons ook op Instagram: @pickinggardenholland

Geschiedenis

Pluktuin van tulpen en zomerbloemen. Verkoop van bloemen op biologische boerenmarkt Haarlem, Amsterdam en Utrecht.
Verhuur van fietsen en kano's.
Honden zijn NIET toegestaan.

Adres: Haarlemmerstraat 15a, 2182 HA Hillegom
Telefoonnummer: 0653839979
Stad: Hillegom
Route: Haarlemmerstraat 15a
Postcode: 2182 HA


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 16:30
Dinsdag: 09:00 - 16:30
Woensdag: 09:00 - 16:30
Donderdag: 09:00 - 16:30
Vrijdag: 09:00 - 16:30
Zaterdag: 09:00 - 16:30
Zondag: 09:00 - 16:30


op zoek naar gerelateerd: Pluktuin Lisse, Annemieke's pluktuin Facebook, Dahlia pluktuin Hillegom, Pluktuin Noordwijk, Pluktuin Heemstede, Pluktuin Sassenheim, Pluktuin Vierlingsbeek, Pluktuin Noordoostpolder
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Hillegom Marketing Hillegom Marketing 2 km Hillegom is de poort naar de Bollenstreek. Wie meer wil weten van deze prachtige bloe...
Recensies
Leuk uitje voor kinderen. Ze kunnen zelf tussen de bloemen lopen en ze plukken. Aan het einde van het seizoen zijn we bloemen wel wat uitgebloeid, maar dat is logisch
Verse tulpen. Leuk en leerzaam. Plukken à €0,35/stuk
Ik ben hier nu al 2 jaar op rij geweest. Zeer vriendelijke medewerkers en prachtige tulpen! Erg leuk om zelf een boeket samen te stellen. Er staan veel verschillende kleuren en soorten tulpen in de pluktuin. Ik geniet enorm van het mooie boeket. En ik kom zeker terug!
Zulke mooie tulpen om te plukken! Je betaald 35 cent per tulp. Je mag de bollen niet meenemen die nog aan de steel zit. Er is volop ruimte om te parkeren.
Leuk om in het voorjaar tot circa begin mei je eigen tulpen te plukken. Vaak en verassing wat eruit komt, maar altijd erg mooi!
Prachtige tulpen voor een eerlijke prijs! De mensen zijn er erg aardig. Heerlijk dat het weer kan dit jaar, zelf plukken!
Een hele fijne plek om langs te gaan en in alle rust bloemen te plukken. Je kunt er ook een kopje thee en een taartje krijgen. Verder niet commercieel. Vriendelijke mensen. Ik word altijd blij als ik hier ben! Foto is het resultaat van 1 grote geplukte bos.
Ik heb hier al meerdere keren prachtige tulpen kunnen plukken dit seizoen. Wat zijn ze mooi en ze blijven lang staan! De mensen zijn heel vriendelijk en behulpzaam en vertellen je ook waar je het beste kunt plukken. Ook heel leuk om hier een boeket te plukken als cadeau voor iemand. Ze hebben hier soms ook potten met bijvoorbeeld tulpenbollen en witte druifjes staan.
Erg leuke plek om in het voorjaar tulpen te plukken.
Zeer leuk om heen te gaan mer het gezin voor het plukken van o.a. tulpen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid