facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Annemiek Punt Glasatelier-Galerie

Adres: Kloosterstraat 5, 7631GA Oud-Ootmarsum, Overijssel, Netherlands
Telefoonnummer: +31 541 29 32 45
Stad: Oud-Ootmarsum
Route: Kloosterstraat 5
Postcode: 7631GA



op zoek naar gerelateerd: Annemiek Punt schilderijen, Annemiek Punt kaarten, Annemiek Punt partner, Glaskunst Ootmarsum, Annemiek Punt te koop, Galerie glaskunst, Ootmarsum Galerie, Glaskunstenaar
Recensies
Een fantastische plek om te genieten van het prachtige werk van Annemiek Punt. Goed toegankelijk en zeer persoonlijke service.
De mooiste galerie van Ootmarsum! Dit is kunst! Het raam in de Nieuwe Kerk in Delft is zeer indrukwekkend. Maar nog indrukwekkender is het overzicht van haar monumentale kunstwerken in binnen- en buitenland. Glaskunst, maar ook schilderkunst. Een kunstenares die met haar kunst mensen weet te ramen. Chapeau!!!
Prachtige glas kunst zou graag een mooi werk willen hebben voor bij mij thuis aan de muur misschien dat dat ooit gaat lukken zeker de moeite waard om te gaan kijken!!!
Het was erg mooi wat je allemaal van glas kunt maken.
Heel blij met de gekochte raam decoratie. Een prachtige galerie.
Mooie galerie met veel werken van haar
Prachtige glaskunst van een echte kunstenares
Mijn favoriete glaskunstenaar. Dit object kost 4600 euro, dus nog even sparen maar vind t super mooi! Zoek haar atelier zeker op in het propvolle kunstdorpje. Aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid