facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Annemarieke masseert

Annemarieke masseert

Info

Lijftijd massage maakt tijd voor jou en daar waar jij pijn ervaart. In je nek, je schouders of in je rug. Of gewoon even opladen en ontspannen.




"MassageReikiAcces Bars®Klankschalen sessie"
Adres: Binnenkort, 3299bz Binnenmaas
Telefoonnummer: 0646045054
Stad: Maasdam
Route: Binnenkort
Postcode: 3299bz


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Pedicure Salon Zilverschoon Pedicure Salon Zilverschoon 420 meter Wordt je goed verzorgd
Recensies
Ik heb al van een aantal massages van Annemarieke mogen genieten. Door haar ervaring in verschillende technieken en doordat ze goed luistert en aanvoelt is het steeds een passende massage geweest naar mijn behoefte en lijf.
De massage voelde heel fijn aan. Als je iets aangeeft luistert ze naar je. Ik was helemaal ontspannen en zen na de heerlijke massage! Een aanrader.
Ik heb hier een heerlijke massage gehad! Annemarieke neemt de tijd voor je, en laat je je helemaal op je gemak voelen. Ik vind het ook fijn dat ze met je overlegd als ze aan het masseren is zodat je zelf kunt aangeven welke plekken meer aandach nodig heeft. Ik was na de massage helemaal zen en mijn spieren voelden heerlijk ontspannen aan! Ik ga hier zeker nog vaker naartoe!
Ben 3x bij Annemarieke geweest voor een massage van voeten tot nek. Wat een heerlijkheid. Jammer dat Corona roet in het eten gooide, want ik mis het wel. Ga weer zo gauw mogelijk. Annemarieke neemt echt de tijd voor je. Annemarieke doet nu ook bindweefselmassage's. Dat moet ik ook nog een keer ervaren. Dus Annemarieke, hopelijk tot gauw zodra het weer kan en mag. Ik kijk er naar uit
Echt even een heerlijk moment voor mezelf. Annemarieke geeft haar massages echt met aandacht en liefde, afgestemd op wat jij op dat moment nodig hebt. Zo fijn! Ik kan dit iedereen aanraden. Heeeerlijk!
Vanavond een heerlijke massage gehad van Annemarieke. Alles in goed overleg van te voren wat je graag wil en waar ze rekening mee kan houden. Met de warme olie had ze een geur uitgekozen die goed aansloot. Een uur heerlijk onspannen genieten en omdat we elkaar lang niet gezien hadden ook gezellig bijgekletst!
Hier een heel positief mens.. gisteren en combi massage gehad. ik had behoorlijk wat last van veel klachten. Waaronder een slechte doorbloeding nou ik heb zins tijden weer lekkere warme voeten gehad. Dus de massage heeft heel goed zijn werk gedaan. Dus wie nog twijfelt om een behandeling te ondergaan. gauw een afspraak maken. Bedankt Annemieke
Onlangs een fijne massage gehad bij Annemarieke. Ik zat behoorlijk vast in mijn schouders en nek en het is prettig dat ze daar wat extra aandacht voor had. Zeker voor herhaling vatbaar!
Onlangs op een leuke manier terecht gekomen bij Annemarieke voor een heerlijke nekmassage in haar gezellige en rustige massage ruimte. Na 3 weken hoofdpijn eindelijk verlichting.. Ik kom hier zeker terug!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid