facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Annely's Entertainment

Annely's Entertainment
"Welkom bij Kartbaan Winterswijk, dé plek voor een dag vol adrenaline en plezier! Onze kartbaan is gelegen op een prachtig terrein in het mooie Winterswijk en biedt een breed scala aan activiteiten en mogelijkheden voor jong en oud. Op onze kartbaan kunt u genieten van snelle en uitdagende races met uw vrienden en familie. Onze karts zijn van topkwaliteit en worden regelmatig onderhouden om de veiligheid van onze klanten te garanderen. Of u nu een ervaren racer bent of nog nooit eerder heeft gekart, bij ons is iedereen welkom."
Adres: Helderkampstraat 2, 7101HM Winterswijk (gemeente)
Telefoonnummer: 0618702894
Stad: Winterswijk
Route: Helderkampstraat 2
Postcode: 7101HM


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Party Centrum Nijenhuis Party Centrum Nijenhuis 688 meter Gedurende het feest ter gelegenheid van het 50-jarige huwelijk van onze buren, zag ik...
De Schoppe De Schoppe 4 km lekker gegeten goede menukaart en prijzen niet te hoog vriendelijk attent personeelEt...
Recensies
- 2 heats gereden. Bij de tweede heat tijd bijgehouden omdat naar ons gevoel geen 10 min versteken waren. - 2e heat eindigde zoals voorspelt binnen 8 min. In vergelijking met andere kartbanen nog nooit zo’n service gehad eind verantwoordelijke balie medewerkster. Het bedrijfsuitje organiseren ook dan elders.
Ondanks verkeerde reservering toch kunnen karten, kaartjes omgeboekt en 10min later dan gepland op de baan. Leuk doel om onder de 53 seconden te rijden voor de boost. Korte uitleg van tevoren, prima. Heats van 10min waren gewoon 10min. Mensen op de baan probeerden snel te helpen als iemand niet verder kon.
Wat een enorm slechte kartbaan. Er zat heel veel verschil in tempo tussen de verschillende karts. Bleek dat er op de hoogte van je knie een knopje zat en als je die indrukte dan ging de kart langzamer. Helemaal geen uitleg over gehad en als je dus het knopje tijdens het rijden per ongeluk raakt met je knie, gaat je kart dus ineens veel langzamer. Ook heeft het personeel het drukker met zelf heen en weer rijden in de karts óók in tegengestelde richting tijdens een heat dan dat ze aan het opletten zijn. Ik moest notabene zelf bij hun aangeven dat iemand 'gecrasht' was. Vervolgens lopen ze er op hun dooie gemakje er naar toe. Echt waardeloos. En de enige vlag die hier gezwaaid werd, was de finishvlag..... Voor het lasergamen hadden we ook een afspraak. Je moet je dan echter melden bij het personeel van de kartbaan en bent dus afhankelijk van wanneer zij zin hebben om je naar de lasergame hal te brengen. Toen we eruit kwamen was er ook niemand van het personeel meer bij het lasergamen, dus je moest jezelf maar redden met het opruimen van de vesten e.d. Score kwam nog wel ergens op een scherm te staan. Het bowlen was wel erg leuk. Verder echt niet voor herhaling vatbaar!!!
Gezellig met een groepje wezen Bowlen. Online gereserveerd, bedinging van de baan wijst zich zelf. Zelfde scherm konden we meteen ook een bestelling plaatsen.
Elk kart is verschillend. De ene kart heeft meer grip dan de andere kart. Zo is het niet eerlijk om met wat vrienden eerlijk te karten. Bier smaakte niet plezant
Was gezellig alleen jammer van het spel met die kamertjes naam even kwijt dat er geen uitlegje bij was hoe te spelen misschien een ideetje naast de deur kleine uitlegje plaatsen voor de rest prima middag gehad
Mooie baan, voldoende snelheid van de karts.
Karten was top, personeel niet... Hier zijn je kaartjes succes, verder geen woord gezegd.
Zojuist gekart met mijn zoon en het karten was een groot succes. Leuke baan en goed georganiseerd. De mannen op de baan waren vriendelijk en behulpzaam. Echter, de dames achter de bar straalden veel chagrijnigheid uit en dat vonden we teleurstellend.
Geweldige ervaring, we hebben gebowld en tijdens het bowlen konden we zelfs championsleague kijken. Het was een geweldige avond en we komen zeker nog een keer terug.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid