facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Anne's cake en taart

Anne's cake en taart

Info

Ik ben Anne Rooijen. Hier zie je wat ik allemaal maak en wat je bij mij kunt bestellen. Wil je bestellen stuur dan een privé bericht over de prijs.

Adres: klaverstraat 28, 6051 KE Maasbracht
Telefoonnummer: +31630488204
Stad: Maasbracht
Route: klaverstraat 28
Postcode: 6051 KE


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Patisserie Sugar Time Patisserie Sugar Time 0 meter Ik ben Anne Rooijen. Hier zie je wat ik allemaal maak en wat je bij mij kunt bestelle...
Eclairgebak Eclairgebak 980 meter Er wordt goed naar je wensen geluisterd wat je graag wilt met je bruidstaart. Bij ges...
Onger 't Viaduct Onger 't Viaduct 1 km Dé facebookpagina van CV Onger 't Viaduct
Echte Bakker Dieteren Echte Bakker Dieteren 2 km We waren op vakantie in limburg en traditie getrouw nemen we dan een vlaai mee. Bij h...
Recensies
29 april 2023 hebben wij onze bruidstaart laten verzorgen door eclair gebak. Van te voren hebben wij een proef afspraak gemaakt en kregen hier enorm fijne hulp bij van Pascalle. Er word met veel liefde en passie in dit bedrijf gewerkt en dit proef je direct! In de avond hadden we een Sweet table die zoals verwacht al snel opgepeuzeld was. Zeker voor herhaling vatbaar!
Er wordt goed naar je wensen geluisterd wat je graag wilt met je bruidstaart. Bij gesprek wordt er tegelijkertijd een ontwerp gemaakt voor je bruidstaart en een prijsopgave zodat je gelijk weet wat de kosten zijn. Talloze fantastische smaken voor de vulling van onze bruidstaart mogen proeven. Maar liefst 5 vullingen in 1 laag ! Waanzinnig gewoon. Op naar onze bruiloft op 26 juni 2020
We hebben een prachtige en heel lekkere glutenvrije taart laten maken voor onze bruiloft. Ook onze gasten stonden versteld: mooi én lekker! De taart was tot de laatste hap op. Van harte aanbevolen.
Geweldig en verrukkelijk! Tijdens de proefsessie hebben we uit talloze opties de taart uitgekozen die ons het beste aansprak en tegelijkertijd een aantal door ons vooraf uitgekozen smaken geproefd. Alles was tot in de puntjes verzorgd wat zorgde voor een hele leuke ervaring. De communicatie verliep super en het resultaat is geweldig. Bedankt voor het bijdragen aan onze perfecte trouwdag!
Wij hadden onze bruiloft bij Pillows Chateau de Raay overigens ook een aanrader! en via hen de tip gekregen voor Eclair gebak voor onze bruidstaart, omdat we zelf niet uit de buurt komen. We zijn echt super vriendelijk en professioneel geholpen door Pascal! De taart was niet alleen prachtig maar ook nog eens heel erg lekker. Kortom; aanrader!
Voor onze bruiloft een taart laten maken. De taart was volledig naar onze wens en de smaak top!
Juni 2021 getrouwd en onze bruidstaart bij Eclair laten maken. De proefsessie was heerlijk en leuk om te doen. Er wordt goed naar je wensen geluisterd en aan de hand daarvan een ontwerp gemaakt. Heel kundig, professioneel en alles wordt goed geregeld. De bruidstaart was prachtig. Precies zoals we wilden. En de smaken waren heerlijk. Ook alle gasten waren heel enthousiast over de bruidstaart. Absolute aanrader!
Als weddingspecialist heb ik al diverse malen met Eclair gebak mogen werken. Ze denken mee met de bruidsparen en proberen elke keer iets unieks en moois neer te zetten. Van een heerlijke bruidstaart tot een geweldige sweet table. Het allerbelangrijkste is nog dat het er niet alleen prachtig uit ziet, maar het smaakt ook nog eens overheerlijk. Een echte aanrader! Ik werk graag met Eclair gebak samen.
Dit is dé 'place-to-be' voor wat betreft bruidstaarten. De ervaring met de proefsessie is al een leuke voorbereiding op de trouwdag. Er is genoeg keus uit verschillende heerlijke smaakcombinaties. Ook over het uiterlijk van de taart wordt veel aandacht besteed en is er vrijwel niets dat niet kan. Alles wordt verder uit handen genomen en op de trouwdag zelf dan de taart te zien krijgen die je precies zo had voorgesteld is fantastisch!
Pascal heeft onze bruidstaart met liefde en passie ontworpen en gemaakt. Hij was prachtig en daarnaast ontzettend lekker! De sweettable tijdens het feest was ook amazing! We hebben er superveel complimenten over gekregen. We zullen Eclair gebak dan ook altijd aanbevelen! Nogmaals dank!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid