facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Anne Reijse

Anne Reijse

Info

Gespecialiseerd in het vervaardigen van duurzame Design Bakfiets-huifjes, voor diverse bakfietsen.

Geschiedenis

Een jong bedrijf in Oersterke Hollandse Design huifjes.

Even voorstellen, mijn naam is Anne Reijse, Beeldend Vormgever en moeder van 3 kinderen.
Mijn onderneming begon toen we een bakfiets kochten met een huif die praktisch erg onhandig bleek te zijn. Zowel het ontwerp als de kwaliteit van het huifje lieten te wensen over. Binnen no time was de rits kapot en het was een heel gedoe om bij regen alle kinderen in en uit de bakfiets te manouvreren. Dat moet handiger kunnen, dacht ik.

Als voormalig zeilmaker voor zeilboten heb ik me het ambacht van het ontwerpen en fabriceren van onverslijtbare zeilen eigen gemaakt. Nu zet ik deze kennis en vaardigheden in voor het ontwerpen van eigentijdse en oerstevige huifjes voor bakfietsen die zowel ouder- als kindvriendelijk zijn.

Kennelijk was ik niet de enige die moeite had met de bestaande huifjes; wekelijks lever ik op maat ontworpen huifjes voor alle bestaande bakfietsen.

Alle huifjes worden gemaakt van oersterk PVC doek. De klant heeft daarbij de keuze uit twee soorten huifjes:

De Bonte Huif;
Van diverse drukkerijen neem ik nieuw pvc doek over met print. Het gaat om partijen PVC doek die zij niet meer kunnen gebruiken door een drukfout in het doek. Ik snij de foute stukken eruit en geef het doek een tweede leven als bakfiets-huif. Elk huifje heeft een unieke print.

De Effen Huif;
Er zijn ook effen kleur huif-designs, deze zijn van Oer- sterk pvc doek gemaakt. Onverslijtbaar, nieuw van de rol en in vele kleuren verkrijgbaar.

Adres: Cereslaan 30, 1402 LL Bussum
Telefoonnummer: 06 24274414
Stad: Bussum
Route: Cereslaan 30
Postcode: 1402 LL


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Nanofuchs.nl de Infrarood verwarmingspanelen met TUV keuring Nanofuchs.nl de Infrarood verwarmingspanelen... 266 meter Onze activiteiten starten met de inkoop van Nano Infrarood warmtepanelen. Deze produc...
Hilhorst Recycling Hilhorst Recycling 1 km Altijd even vriendelijk en behulpzaam
Recensies
Anne heeft een prachtige huif gemaakt, helemaal naar mijn zin. Ik heb hem opgehaald bij haar in het atelier. Zeer gelukkig mee! Via de app goed contact gehad wbt de huif, ging prima zo. Heel erg bedankt Anne!
Leuk bedrijf.... reageert niet op e-mails helemaal niks. Prima gaan we ergens anders voor een huif kijken
Mooie kwaliteit van de regenhuif en fijne communicatie met Anne.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid