facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Anne-Marie Somers

Anne-Marie Somers

Info

-Somerse-kleuren
-Kunst moet raken!

Geschiedenis

Met Anne-Marie Somers op reis

Ik neem u mee door mijn wereld van mijn schilderijen die ik heb gemaakt door de jaren heen. Mijn rugzakje is volgeladen en alle gebeurtenissen en emoties heb ik geprobeerd om te schilderen. Schilderen bevrijdt mij van mijn angsten en geeft mij voldoening . Ik heb gestudeerd in Boxtel en ’s-Hertogenbosch.
Het belangrijkste in mijn werk is dat ik kijk naar kleuren en vormen en die samen te voegen tot een goede compositie waarbij de maatschappij, mens of natuur een centrale rol kan spelen .
De schilderijen hebben soms een snelheid waarbij ik verschillende technieken gebruik. Vaak kunt u zien wat mijn gevoelens zijn en wat er afspeelt in mijn leven. Hierdoor hebben de doeken vaak iets mystieks en kunnen de kleuren uitbundig zijn of ingetogen.
Landschappen kunnen voor mij een natuurbeleving zijn die ik probeer weer te geven. Zoals ik die voel en beleef.
Ook kunnen er schilderijen gemaakt worden die bij uw interieur past. Waarbij u de maat kiest en de kleuren worden afgestemd. En ook het thema kan u aangeven.

Maar het belangrijkste is spreekt u het aan en wordt u ook meegenomen in mijn wereld.

Adres: Boliviaring 16, 5152MV Drunen
Telefoonnummer: 0416-374940
Stad: Drunen
Route: Boliviaring 16
Postcode: 5152MV


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Slenderfit en Atelier 32 Slenderfit en Atelier 32 545 meter Is er heel fijn en goed
Kunstwinkel Op Dreef Kunstwinkel Op Dreef 3 km Dit is een unieke winkel met bijzondere glaskralen, cadeautjes, houten kralen sierad...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid