facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Annatommiemc

"Annatommie mc biedt al 15 jaar hoogwaardige verzekerde zorg ter voorkoming en genezing van bewegingsklachten. In negen medische centra in het land bieden onze multidisciplinaire medische teams patiënten dagelijks hoogstaande en doelgerichte orthopedische zorg, van diagnose tot aan herstel. Afhankelijk van de individuele situatie bepalen onze orthopedische chirurgen in overleg met de patiënt of er een operatieve behandeling moet plaatsvinden of dat er op een niet-operatieve manier kan worden behandeld. Immers, iedere beweging is anders en verdient een behandeling op maat."
Adres: Amstelveen
Telefoonnummer: 020-2404040
Stad: Amstelveen



op zoek naar gerelateerd: annatommie mc amstelveen, annatommie mc rijswijk, annatommie operatie, annatommie amstelveen ervaringen, wat is annatommie, annatommie mc leiderdorp, annatommie ervaringen, annatommie vacatures
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Ziekenhuis Amstelland Ziekenhuis Amstelland 1 km Bij de radioloog afdeling foto's gemaakt van mijn duim. Ik kreeg te horen dat er niet...
ZHA Eyescan ZHA Eyescan 1 km Nooit naartoe gaan! Dr van de G. heeft pas naar vier onjuiste diagnoses na de vijfde ...
Recensies
Bij Xpert clinic/ annatommie door de verkeerde persoon gezien en de verkeerde scan gemaakt. Ze noemen het een menselijke fout van de planning en krijg sorry te horen. Er wordt toegezegd geen rekening te sturen voor de misser. Vervolgens komt er natuurlijk wel een rekening. Tot 3x toe contact proberen te leggen. De persoon die er over gaat is nooit bereikbaar of er wordt gewoon opgehangen. Ga hier absoluut niet heen!
AnnTommie is v/a begin Mei 2023 niet meer de juiste benaming. Ze zijn met vele anderen overgenomen en werken nu onder de overkoepelende naam van Expert kliniek een bedrijf met vele vestigingen over ons hele land verspreid. Over deze laatste heb ik nog geen ervaring aangezien de artsen en medewerkers van de voormalige Anatommie organisatie nu één op één voor de nieuwe organisatie onder de naam Expert kliniek werken.
Een echte horror ervaring. Buiten dat ik 2 keer voor niks ben gereisd naar Annatommie, omdat ze 1 keer vergeten waren de annulering van de afspraak door te geven en de andere keer mij bij een verkeerde arts hadden ingepland, ook een ontzettende nare ervaring bij mijn behandelend arts gehad. Mijn operatie ging op het laatste moment niet door terwijl ik al in het operatiebed lag. De reden die werd gegeven was in strijd met de gebruikelijke richtlijn en hun eigen patiëntfolder ter voorbereiding van de operatie. Daarna geen excuses gekregen van de arts. Toen ik uitlegde hoe groot de impact van het plannen van operatie en diens revalidatieperiode is, kreeg ik alleen te horen dat zij niet de schuld zou hebben en ze slechts onhandig had gecommuniceerd. Nog nooit heb ik zo'n onempatische arts meegemaakt. De klachtenfunctionaris leek alleen haar kant van het verhaal uit te willen leggen dat het slordig is gegaan, maarja. Nooit meer naar deze kliniek!
Vorige week woensdag 4-1 2023 geholpen door Dokter van Driel. Had al half jaar last van rug met uitstraling naar been,bil en voet. Prima geholpen door hem en zijn lieve assistente. Je bent er geen nummer, nemen alle tijd, dringen niets op. Het gaat door de injectie nu al heel veel beter met de pijn. Ik had dit al veel eerder moeten doen. Groetjes Conny!
Vandaag geopereert aan mijn knie. Hele vriendelijke mensen. Voor zover ik kan beoordelen ook een goede operatie gehad, nagenoeg geen pijn en snel klaar. Toppers bedankt!
Vandaag operatie gehad aan mijn enkel. Alles ging goed en wat een ontzettend lieve medewerkers. Goeie uitleg wat ze op het moment voor de operatie gingen doen. Echt alle lof voor de verpleegkundigen, medewerkers Recovery, anesthesisten en mijn chirurg Drs Metsaers. Dank dank dank. Lieve groet, Anja Klous
Ik ben hier geweest naar aanleiding van een sporttrauma. Kon supersnel terecht en had een week later de intake bij de orthopeed, de MRI scan, en de uitslag bij de orthopeed op dezelfde dag op elkaar aangesloten. Orthopeed was zeer kundig en heel aardig!! Wel was het een beetje gek dat de MRI scan op de parkeerplaats staat en dat ik in de wachtkamer werd omgeroepen om vervolgens zonder jas in de kou over het parkeerterrein, naar de MRI scan te lopen. Een ervaring op zich dus :. Na de uitslag zou in overleg met de sportarts een plan worden gemaakt voor "return to play". Over de sportarts ben ik wat minder te spreken. Al was het alleen al omdat ze nul bekendheid had met de Badminton sport. Ik had bovendien niet echt een klik met haar, ze was een beetje emotieloos ofzo. Bij de controle na 6 weken moest ik weer helemaal uitleggen wat er precies qua trauma was gebeurd en welke sport ik beoefende. In deze digitale tijd zou je toch denken dat dit zo terug te vinden is in de computer... Ben helaas weinig opgeschoten met de sportarts, en een vervolg afspraak dat zag ze gelukkig zelf ook in was dan ook totaal niet nuttig. Toch wel jammer dat na mijn super goede ervaring met de orthopeed en service, de follow up wat tegen viel. De faciliteiten in het gebouw, zoals het warme dranken assortiment en de fruitschaal met vers fruit vond ik heel fijn! Helemaal als je daar een ochtend te vertoeven hebt en zelf niet aan eten hebt gedacht :.
Ik heb hier een MRI scan voor mijn knie gehad en vervolgens doodleuk het advies gekregen om toch maar naar de fysio te gaan. Anatomie kon niks doen. Die verwijzing had ik ook van de huisarts kunnen krijgen. Kosten 350 euro! Echt een afknapper en geldklopperij!
Geweldige kliniek: Linker kruisband bijna geheel afgescheurd tijdens voetbal na een MRI bij het Annatommie MC heeft Dr. Sollie mij geopereerd. Ik ben zo blij dat Dr. Sollie mij geopereerd heeft want buiten het feit dat hij dit voortreffelijk heeft gedaan heeft hij me ook bijna tot geen lidtekens overgelaten. Korte wachttijden, geweldig personeel, lieve verpleging en overal geweldige zorg, zo goed dat ik gelijk een afspraak heb ingeplant om mijn halux valgus te laten opereren bij Dr. Metsaars. Zoals verwacht heeft die een geweldige operatie uitgevoerd met ook hier bijna geen litteken zichtbaar.
Ben 56 jaar- heb 40 jaar hoofd-pijn gehad- het begon met af en toe hoofdpijn op een plekts boven het linkeroor- deze pijn nam door de jaren heen steeds toe,. Kon op het laatst eigenlijk niets meer doen- een vreselijke drukkende pijn op de bekende plek- IN mijn ziekenhuis kreeg ik het bericht dat ik over 2 maanden kon komen op de pijnbestrijding- ik heb hen gezegd dat ik niet zolang kon wachten. Zelf gezocht op internet, en kwam bij medisch centrum Amstelveen uit. Kon binnen 1 week terecht bij afdeling pijnbestrijding. IK kwam terecht bij dr............ schande -ik ben zijn naam kwijt- een heel enthoiusiast team waar je je meteen op je gemak voelde- na mijn verhaal probeerde hij de plek te verdoven. ER werden 2 spuiten gezet in 2 zenuwbanen- ik was de hoofdpijn kwijt-hoe is het mogelijk- IK was de medische staf erg dankbaar- ik kon weer lezen/praten/luisteren naar anderen enz. Na 6 weken kwam de pijn weer heftig terug-gebeld,en kon weer komen- bleek dat de eerste behandeling alleen verdovend had gewerkt- de behandeling die ik toen kreeg was dezelfde spuiten op dezelfde plekken- nu werd er 6,5 minuten een soort stroom op de zenuw losgelaten- je voelt hier niet veel van- was meteen mijn hoofdpijn weer kwijt,nu na 3 weken voel ik de pijn weer opkomen- maar is vandaag weer draagbaar- als het erger wordt neem ik gewoon weer contact op met Medisch Centrum Amstelveen. gr. Willem
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid