facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Anker Styling

Info

Anker Styling is een bedrijf voor het geven van imago, kleur- en stijladviezen voor kleding op maat.

Geschiedenis

Speciaal voor de 40+vrouw

Anker Styling is een bedrijf voor imago, kleur- en stijladviezen voor kleding op maat.

Je ontdekt welke kleuren jou het meest doen stralen. Je ontvangt gouden tips voor je kledingstijl. Welke do's en don'ts voor jou van toepassing zijn.

Jij staat centraal. Je wordt voorzien van deskundig advies en inzicht in hoe je je uiterlijk kunt beïnvloeden. We gaan samen kijken naar jouw wensen op het gebied van kleding en kleur, rekening houdend met wie je bent en het doel dat je voor ogen hebt. Je wordt je bewust van je beste kleuren en stijl en met welke combinaties jij altijd het beste voor de dag kunt komen. Zowel privé als zakelijk.

Mijn visie is: “Less is more”.

Om mij heen zie ik dat veel mensen kampen met problemen over hun uiterlijk. Ik ben ervan overtuigd dat er veel winst te behalen valt voor jezelf door hoe je je kleedt. Welke indruk maak je? Welke indruk wil je maken? Belangrijk is om dicht bij jezelf te blijven en van daaruit meer kracht bij te zetten door dat wat je aan kleding en kleuren draagt. Met slechts enkele waardevolle veranderingen die voortkomen uit een stijl- en/of kleuranalyse kun je dit doel bereiken.



"Anker Styling is een bedrijf in het geven van imagoadvies. Welke indruk maak je als je ergens binnenkomt? En welke rol speelt je outfit in relatie tot wie jij bent? Marianne van den Anker is imagostylist en laat jou ervaren hoe jouw buitenkant jouw binnenkant kan versterken. Immers, als jij iets aanhebt waar jij je lekker in voelt dan straal je dat ook uit.Moet je gaan solliciteren of gaan presenteren dan is het van belang dat je krachtig overkomt. Door een advies bij Anker Styling word jij je bewust van jouw uitstraling en welke kleuren en stijl van kleding daar het beste bij passen. Gerschikt voor individuele consulten en in teamverband. Zowel zakelijk als particulier. Succes verzekerd!"
Adres: Hoflaan 36, 6953AM Dieren
Telefoonnummer: 0627087124
Stad: Dieren
Route: Hoflaan 36
Postcode: 6953AM


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Bewust 4 you Bewust 4 you 256 meter Uitstekende en professionele massages! Marleen neemt de tijd om je klachten te bespre...
Beauty Infinity - You Deserve a lifetime of Luxury Beauty Infinity - You Deserve a lifetime of ... 1 km Zeer uitgebreid assortiment van luxe beauty producten & parfum by FM.
Mandy's Parfum & Make up by FM Mandy's Parfum & Make up by FM 2 km KvK nr: 66324882 Btw nr: NL154349288B01 Verkoop van heerlijke parfum & make-up van F...
Pro Haarzorg Pro Haarzorg 3 km Pro Haarzorg biedt professionals een resultaat gericht behandelconcept om haaruitval ...
Recensies
Soms wil je gewoon dat iemand eens met je meekijkt en -denkt over je buitenkant, en hoe die matcht met de binnenkant. Als je in een andere levensfase komt, of als je figuur is veranderd. Dat wilde ik ook. Marianne doet dat op een hele prettige manier. Met respect voor wie je bent, en wat bij je past. Door haar tips en aanwijzingen snap ik nu beter wat er aan sommige kledingstukken in mijn kast niet klopt, en waarom ik ze dus nooit aan heb :- Nu aan de slag om dat beter en anders te doen, een basisgarderobe samen te stellen van goede kwaliteit, die klopt en die lang mee kan. Tijd om te stoppen met impulsaankopen van slechte kwaliteit. Nog duurzaam ook :-
De kleur en stijladvies sessie en een paar weken later samen met Marianne gaan shoppen, was erg leuk en ik ben heel blij mer de nieuwe outfits die ook nog eens combineren. Marianne had duidelijk veel werk gestoken in het selecteren van de juiste winkel voor een lange man als ik.
Marianne geeft super goed kleuradvies, stijladvies en imagoconsults. Helder, direct, eerlijk en goed toepasbaar. Ze houdt je de spiegel voor en je kunt meteen aan de slag met alle tips en quick winst die ze je geeft. Echt een aanrader. Ook voor heren trouwens!
Ik heb hier een leuke middag gehad. Kleding advies. Kadootje van mijn zussen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid