facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ankasa Hondentraining

Info

Wij geven in Almere-Buiten verschillende gehoorzaamheidstrainingen voor honden.

Geschiedenis

De eerste training is de puppy cursus. Hieraan kun je beginnen als de hond volledig is ingeënt tot maximaal 26 weken.Tijdens deze cursus staat het socialiseren voorop en worden de eerste basis-commando’s aangeleerd, zoals "zit", "af" en "volg".Daarnaast wordt veel aandacht besteed aan de omgang baas/hond en hond/hond. Ook wordt er geoefend met "staan en betasten" en "gebit tonen". Dit komt goed van pas bij een bezoek aan de dierenarts of als je de hond wilt uitbrengen op een show.Deze cursus wordt niet afgesloten met een examen maar alle deelnemers krijgen wel een certificaat van deelname.

In de cursus voor jonge honden vanaf 20 weken, en alle honden die nog niet eerder op een gehoorzaamheidscursus hebben gezeten, komen naast het vervolmaken van de oefeningen uit de puppy-cursus ook de volgende oefeningen aanbod: naast, voet, komen op bevel.
Deze cursus wordt wel afgesloten met een examen, er worden nog geen punten gegeven maar alleen vermeldingen als, "onvoldoende","matig", "goed" en "uitmuntend".

Na de jonge honden/instap cursus kun je doorgaan met de volgende training. Er zijn dan nog 4 trainingen te gaan.



"Puppy training, gehoorzaamheidstraining, sport en spel, speurwerk, gedragstherapie, workshops en advies door ervaren en gediplomeerde hondentrainers."
Adres:
Telefoonnummer: 0365323729
Stad: Almere-Buiten



op zoek naar gerelateerd: Speed Almere, Agility hondenschool
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
JHSA Jachthondenschool Almere JHSA Jachthondenschool Almere 2 km Jachthondenschool
Be Proud hondenuitlaatservice Be Proud hondenuitlaatservice 3 km De hond gaat altijd super graag mee en is heel erg enthousiast als ze hem komt ophale...
Recensies
Superleuke beginnerscursus met onze Yoda. Eerste keer in de regen..en modder daarna lekker droog in de paardenbak. Gedreven docente, konden steeds terecht met onze vragen..zeker een aanrader..op naar de volgende cursus!
Hele positieve manier van trainen, kleine groepjes. Pas 1 les gehad maar al meteen zoveel geleerd met onze 9mnd oude berner die nog geen puppy cursus heeft gehad.
Super veel goede ervaringen bij deze hondenschool cursus na cursus. Ze staan ook open voor ideeën en mogelijkheden waar ze dat kunnen.
1 les gehad, veel nuttige informatie over de pup gehoord. Benieuwd naar de volgende lessen. Tot nu toe leuk
Aardige honden trainsters ...... Goede lessen en denken ten allen tijde aan het welzijn van de hond / dieren ...... Als er iets is dan denken ze met je mee met tips over opvoeding,gezondheid en in het welzijn van de hond . ....... Top fames
Een hondenschool naar ons hart. Proffesionaliteit en kennis maar bovendien respect voor het dier én eigenaar. Alles vanuit het positieve en zonder negatieve energie of lichaamstaal. Fijn fijn fijn!
Echt veel geleerd. Alles wat ze leren is met respect voor de honden.
Geweldige hondenschool. Ze denken er echt met je mee.
Puppycursus aan het volgen. Leuke betrokken mensen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid