facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Anje de Boer Tandarts

Adres: Nieuw-Vennep
Telefoonnummer: 0252688380
Stad: Nieuw-Vennep


Recensies
Hele fijne professionele tandarts! Nemen ook alle tijd en rust voor t behandelen van kindjes. Erg tevreden!
Alle geduld met angstpatiënten, empathisch en begripvol en nemen alle tijd voor je. Helaas gaat het bij mij nooit in 1x goed, al van kinds af aan veel pijn bij tand en kiesproblemen én na de behandelingen, ook moeilijk te verdoven. Wat ik wel een groot minpunt vind is dat ze géén eigen website hebben met allerlei informatie bijvoorbeeld ook wie het team is en dat je ze geen eens kunt mailen, hebben geen e-mailadres!
Niet tevreden over mijn tandarts hier, daarom ook overgestapt. Ik had niet Anje zelf, dus daar kan ik niks over zeggen. Nu bij mijn nieuwe tandarts blijk ik twee lekkende vullingen te hebben. En dit terwijl ik elk half jaar keurig naar de tandarts ging en naar de mondhygiëniste ga elke 4 maanden. Begin dit jaar vanwege een implantaat nog foto's gemaakt, maar de tandarts heeft dus deze twee lekkende vullingen niet opgemerkt. Ik heb een hekel aan de tandarts en daarom ga ik elk half jaar om problemen te voorkomen, maar dat is bij deze tandarts dus helaas voor niets geweest.
Super lieve tandarts! Zelf super veel angst gehad.. ipv 30 min was Anje 2.5uur met me bezig. Zoveel geduld en kundig werk! Mijn kinderen zitten hier dan ook helemaal goed. Vrolijke muren, stuiterbal en een ballon naar keuze maakt het bezoekje een feestje!!
Anje is onze held. Ze is zeer deskundig, doeltreffend, op de hoogte van mogelijkheden en alternatieven, stipt, en ze maakt altijd een fijne sfeer voor de kinderen. Ze legt alles duidelijk uit en doet niet meer of minder dan nodig is. Dankzij haar gaat mijn dochter fluitend naar de tandarts en poetst zelfs gemotiveerd! En ik, als ouder, met haar, want ik mag erbij zitten en wordt betrokken. De assistentes zijn ook leuk. De accommodatie is goed, functioneel. De prijzen ook no-nonsense. Petje af!
Zeer deskundig en vriendelijk en gezellig. Soms vergeet je dat je bij de tandarts bent. We zitten met het hele gezin al 16 jaar bij anje, en naar alle tevredenheid.
Goede tandarts, kundig en lief voor kinderen. Ook volwassenen worden goed en zeer deskundig behandeld. Zij vraagt bij moeilijke specialismen als het nodig is advies bij andere specialisten. Kortom al ruim 10 jaar met tevredenheid mijn vetrouwde tandarts.
Top en deskundige tandarts. Zij heeft ervoor gezorgd, dat onze angstige kinderen nu met plezier naar de tandarts gaan! Geeft deskundig advies is open en spontaan. Voor ons geen andere tandarts meer.
Prima kundige tandartsenpraktijk. Erg goed en vriendelijk voor kinderen. Nadeel: Geen mogelijkheid voor maken van afspraak s'avonds. Mondhygieniste is alleen beschikbaar op bepaalde dagen tijdens kantooruren uiteraard. Telefonische bereikbaarheid laat te wensen over. Geen eigen website beschikbaar voor info en/of contactgegevens.
Anje en de meiden weten gezelligheid en professionaliteit zeldzaam goed te combineren. Vrolijk, empatisch en erg kundig, ik wil nergens anders meer heen!
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Anje de Boer Tandarts met het openbaar vervoer


Nieuw-Vennep, WKC Getsewoud 370 meter
57
Nieuw-Vennep, WKC Getsewoud 420 meter
57

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid