facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Anjamassagecoaching

Anjamassagecoaching

Info

Anja Massage en Coaching is een praktijk in Reeuwijk waar je door een massage tot rust en ontspanning komt wanneer dat nodig is.

Geschiedenis

Anja Massage en Coaching is een praktijk in Reeuwijk waar je tot rust komt wanneer dat nodig is, waar je jezelf kunt zijn en waar je even weg bent uit de dagelijkse routine.

Je kunt hier terecht voor verschillende massages. Elke massage is een ontspannende beleving. Een unieke afwisseling van licht en stevig masseren, handen die blijven rusten, vlotte en trage bewegingen. Alles afgestemd op degene die gemasseerd wordt. De massage kan licht zijn, maar ook stevig. Het tempo kan vlot zijn, maar ook heel traag. Het zorgt voor ontspanning, verbetert je weerstand, bevordert het lichaamsherstel, de doorbloeding, Je voelt je uitgerust en meer in evenwicht. Het stimuleert positieve emoties en vermindert stress, pijn en onrustige gevoelens. De massage past precies bij degene die gemasseerd wordt.

Tevens kun je hier terecht voor een therapeutisch of coachingsgesprek. Wanneer je altijd tegen hetzelfde aanloopt, je jezelf eigenlijk zou willen veranderen op bepaalde punten. Wil je steviger in je schoenen staan, of van je (vage) klachten af, maar weet je niet waar moet je beginnen?
Anja Massage en Coaching is er voor iedereen die op zoek is naar meer zelfvertrouwen, die krachtiger in het leven wil staan. Je wordt ondersteund in bijvoorbeeld hoe je van je onzekerheid af kunt komen, en hoe je naar je gevoel toe gaat, je krijgt een kans jezelf te worden. Ik geef je nieuwe energie en laat negatieve energie verdwijnen.

Adres: Dr. Marga Klompehof 20, 2811 LN Reeuwijk-Dorp
Telefoonnummer: 0612781623
Stad: Reeuwijk-Dorp
Route: Dr. Marga Klompehof 20
Postcode: 2811 LN


Openingstijden

Maandag: 19:30 - 21:00
Dinsdag: 19:30 - 21:00
Woensdag: 10:00 - 17:00
Zaterdag: 13:00 - 15:00

Recensies
Een cliënt vertelde mij: Een tijdje geleden heb ik van Anja een healing mogen ontvangen. Van te voren met Anja door gesproken dat ik meer open wilde staan voor wat de omgeving met mij doet. Niet meer mijn normale patroon volgen; ja zeggen en doorrennen of mijn intuïtie negeren, maar eerst maar eens even zien wat het met me doet; in gedachten en vooral ook qua gevoel. De healing zelf kan ik beschrijven als een uur van volledige ontspanning deinend op de rand van slaap en wakker zijn; zoals gezegd zeer ontspannend. Het resultaat was in de dagen daarna subtiel merkbaar; ik stond meer open voor de dingen die voorbij kwamen; had meer rust om bewust een keuze te maken. Ik realiseer me natuurlijk dat deze verandering “onderhoud” vergt. Maar met dit zetje van Anja in de rug kon ik een mooie start maken. Dank je Anja!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid