facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Anja Gröbel Travel Counsellors

Anja Gröbel Travel Counsellors

Info

Reisbureau www.travelcounsellors.nl/anja tel 046 4107385 persoonlijk is mijn sleutelwoord, reizen is passie, beleven en genieten en dat moet door een vakvrouw geregeld worden.Ik neem al het werk uit handen om de perfecte reis te organiseren.

Geschiedenis

Ruim 33 jaar werkzaam als reisadviseur. 10 jaar geleden ben ik als zelfstandig ondernemer begonnen als franchisenemer bij Travelcounsellors, een professionele, dynamische club die mij alle mogelijkheden bieden om voor mijn klanten de best passende reis te vinden. Mijn favoriete continent is Afrika, voor een safari op maat of een culinaire wijnreis door de Kaap MOET je bij mij zijn. Cruisen heeft sinds een jaar of 3 geleden ook mijn hart gestolen en en ik ben iemand die ook geniet van het weekendje weg aan de kust of een leuke stad in een bijzonder hotel dat net even anders is. Ambiance en beleving, daar gaat het bij mij om. Laat je verrassen en neem contact met me op voor de mooiste reizen.

Adres:
Telefoonnummer: +31464107385
Stad: Geleen


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Airport taxi Limburg Airport taxi Limburg 1 km Wij zijn airport taxi Limburg en zijn gespecialiseerd in luchthaven vervoer. Wij werk...
Recensies
Voor ons al jaren de persoon die de vakantie’s voor ons regelt. 24/7 staat ze in nood voor je klaar orkaan Irma Ze weet de mooiste locatie’s te vinden, we hopen op nog veel mooie vakantie’s geboekt bij haar.
Veel te krijgen
Anja is in staat uitstekende reizen te organiseren. Een echte aanrader !
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid