facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor AnimalDent Diergebitsverzorging

AnimalDent Diergebitsverzorging

Info

Animaldent Diergebitsverzorging. Voor het professioneel reinigen van het gebit van uw hond en of kat.

Adres: Gorslaan 83, 1441 RG Purmerend
Stad: Purmerend
Route: Gorslaan 83
Postcode: 1441 RG


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 13:00
Dinsdag: 08:00 - 13:00
Woensdag: 08:00 - 13:00
Donderdag: 08:00 - 13:00
Vrijdag: 08:00 - 13:00


op zoek naar gerelateerd: AnimalDent reviews
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Faunaland Meines - van Burgplein Faunaland Meines - van Burgplein 982 meter Super dierenwinkel!! Kom er voor mijn slangen baardagaam en de hondjes vind er alles ...
Souplesse4dogs Souplesse4dogs 1 km Sport en ontspanningsmassage voor honden
Hondentrimsalon LeXi Hondentrimsalon LeXi 2 km Leuke intieme salon, goed geknipt en leuk dat de honden zo bij elkaar lopen.
Historisch AKC Waterland Historisch AKC Waterland 2 km Een goede vereniging met een prettige accomodatie. Het kader en de instructeurs zijn ...
Rabbithok Rabbithok 2 km Voor onze lieve Ram, na hulp en goed advies, eindelijk de stap durven nemen na spann...
De dieren helpen, daar ga ik voor De dieren helpen, daar ga ik voor 2 km help de dieren en bekijk mijn website
Tamara Abrahams Equine Sports Massage Tamara Abrahams Equine Sports Massage 2 km Paardensportmassage ter preventie en behandeling van spierproblemen en optimalisatie ...
Jumper Purmerend Jumper Purmerend 2 km Grote dierenwinkel. Wel nog levende dieren in de winkel, weet niet of dat nog kan. He...
Recensies
Goed geholpen en onze Wish heeft weer hele schone tandjes en een frisse adem. Bovendien wonen wij vlak om de hoek en werd Wish thuis gebracht. Chantal wil ik echt aanbevelen!!!
Chantal is erg professioneel en weet waarover ze het heeft. Eerlijk gezegd was ik erg geschrokken van de reviews maar zij was mij aanbevolen door de hondentrimster. Ik heb de aflevering inmiddels ook bekeken en ben echt geschrokken hoe mensen klakkeloos een review schrijven en andermans brood zo durven af te pakken. Tuurlijk is het enorm spijtig dat er een hondje is overleden, maar zoals de dierenarts in de video al zei was het een ras die al veel onderliggende problemen heeft. Dit is algemeen bekend dit wist ik ook al voor het filmpje. Ik ben blij met Chantal want het gebit van mijn hondje is nu schoon, het kost een stuk minder als bij de dierenarts en het BELANGRIJKSTE mijn hondje loopt bijna geen risico wat wel het geval is met narcose.
Wij zijn gisteren geweest met onze hond Teddy en wij zijn echt super tevreden. Ze kan zo mee doen met een reclame filmpje zo wit zijn haar tanden! Ook werden we goed geïnformeerd! Wij komen zeker terug!
Wat een lieve meid, doet haar werk erg goed, heeft veel liefde voor de diertjes en doet haar werk erg zorgzaam. Aanrader, belangrijk om ook de tandjes van je beestjes te verzorgen en dat doet ze heel professioneel.
Heel professioneel en goed geholpen. Hondje vond het niet erg! Niet duur
Al heel wat jaren breng ik mijn honden elk half jaar naar Chantal. Super tevreden over haar diensten. Ook de nageltjes worden vaak even meegenomen en altijd een kado'tje voor de hondjes, als ik ze weer ophaal. Hun gebitjes zijn dan weer mooi schoon en de losse tandjes die verwijderd zijn, krijg je altijd in een doosje mee. Ook geeft Chantal advies over hoe het gebit verder te verzorgen.
Eind 2020 voor de eerste keer geweest met m’n toy poedel van 3 jaar en ik was best bang door alle negatieve berichten… Maar haar tandjes zijn echt snel vies en ze heeft een zwak gebit. Ik was zeer tevreden. Nu net weer geweest en het was opnieuw prima. Mooi schoon gebit en m’n hondje ging vrolijk mee naar huis. En ik kreeg trouwens gelijk een foto van de pasta toen ik erom vroeg.
Als je hier je huisdier laat behandelen ben je niet goed bij je hoofd. Ga naar de dierenarts voor gebitsreiniging tenzij je wilt dat je hond dood gaat, want dat zal hier gebeuren.
Gisteren heb ik mijn Chihuahua bij Animal Dent gebracht om zijn gebitje te laten reinigen. Het gebit van mijn hondje is weer helemaal schoon en de nageltjes weer mooi geknipt. Mijn hondje was ook erg op zijn gemak. Zo fijn dat er een weg is buiten een narcose om, om het gebit van jouw huisdier te laten reinigen. Bedankt voor de goede zorgen - wij komen volgend jaar zeker terug!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid