facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Animal Center

Animal Center

Info

Animal Center Kaatsheuvel is niet zomaar een grote dierenwinkel, maar een echte megastore. Bij Animal Center vindt u werkelijk alles voor hond, kat, paard en ruiter, knaagdier, vogel, aquarium, pluimvee en (hobby)boerderijdieren.



"Animal Center Kaatsheuvel is niet zomaar een grote dierenwinkel, maar een ware megastore waar je terecht kunt voor alles voor jouw hond, kat, konijn, knaagdier, vogel, hobbydier en boerderijdier.In onze winkel vind je een enorm assortiment aan voeding, accessoires en alle andere benodigdheden om jouw huisdier op en top gelukkig te houden.Verder vind je in onze winkel een grote aquariumafdeling waar je alles vindt voor jouw koudwater aquarium of tropisch aquarium. Ook beschikt onze winkel over een eigen Pets Health dierenkliniek, een dogwash en een trimsalon. Bij Animal Center Kaatsheuvel ben je aan het juiste adres voor de complete verzorging van je dier!Je vindt onze winkel vlakbij Waalwijk. Bij onze winkel kun je gratis parkeren."
Adres: Verzetstraat 11, 5171 PT Kaatsheuvel
Telefoonnummer: +31416281506
Stad: Kaatsheuvel
Route: Verzetstraat 11
Postcode: 5171 PT


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 18:00
Dinsdag: 09:30 - 18:00
Woensdag: 09:30 - 18:00
Donderdag: 09:30 - 18:00
Vrijdag: 09:30 - 20:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00
Zondag: 12:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Animal Center vacatures, Animal Center Mierlo, Grote dierenwinkel in de buurt, Grote dierenwinkel Zuid-Holland, Dierenwinkel Tilburg centrum, Grote dierenwinkel Noord-Holland, Grote dierenwinkel Overijssel, Grote dierenwinkel Eindhoven
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
K9 Shop K9 Shop 93 meter Wanneer je adverteert met de tekst ‘EIGEN NAAM LABEL ORIGINEEL JULIUS-K9 - MORGEN IN ...
Irma trimsalon Irma trimsalon 788 meter voor al uw persoonlijke verzorging voor uw huis dier met hard voor uw viervoeter . Bi...
Recensies
Helaas flink wat negatieve ervaringen met de winkel. Vaak door de dezelfde medewerkerster verkeerd geïnformeerd geweest over vissen/planten wat resulteerde in weggegooid geld. Kwaliteit van vissen is ook enorm slecht, veel zijn vaak ook flink ondervoed en gestrest. Paardenvoer wat je koopt dat over de datum blijkt te zijn. Ook sta je bij de aquarium afdeling eerst een poos te wachten vaak geen personeel in de winkel te bekennen alleen bij de kassa, en dan moet je zelf maar bij de kassa naar iemand vragen waar ze eigenlijk gewoon vervolgens met z’n alle staan te kletsen…. Kom er alleen nog maar als ik echt wat nodig heb en nergens anders het geen kan krijgen, maar verder niet meer.
Hoofdzakelijk klant van de trimsalon, uitstekende trimster met liefde voor het dier. Trimsalon van Animal Center Kaatsheuvel is laatste 2 jaar behoorlijk in prijs toegenomen, ook voor de kleine viervoeter!
Na een vervelend voorval met onze hondenkar zijn we perfect geholpen door de eigenaar van Animal Center. Echt een perfecte service. Een echte aanrader !!
Wij komen hier bijna wekelijks en worden altijd goed geholpen. Ligt op loopafstand, dus af en toe loopt de hond mee.
Veel keuze voor de huisdieren, erg behulpzame medewerkers die je erg goed helpen met je vragen.
Vriendelijke en behulpzame medewerkers. Bereid te helpen, ook als de dierenarts niet aanwezig is. Hondenwasplaats geweldig en breed/ diep assortiment voor allerlei dieren. Toppers!
Leuke en fijne winkel waar je nooit misgrijpt. Ze hebben het echt allemaal
fijne winkel,heeft veel. kundig en eerlijk personeel
Wat een mooie winkel, voor ieder huisdier kan je hier iets vinden.
Flink assortiment, vriendelijk personeel
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid