facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor AniCura Specialistisch Verwijscentrum Haaglanden

AniCura Specialistisch Verwijscentrum Haaglanden
"AniCura Haaglanden in Rijswijk is verdeeld onder het Specialistisch Verwijscentrum en de Spoedkliniek voor dieren. Met hoge kwaliteit, enthousiasme, ervaring en betrokkenheid helpen wij u de juiste zorg voor uw dier te kiezen.Onze spoedkliniek is altijd open, dag en nacht. Bel altijd voordat u langskomt."
Adres: Frijdastraat 20, 2288 EK Rijswijk (Zuid-Holland)
Telefoonnummer: 0854831300
Stad: Rijswijk
Route: Frijdastraat 20
Postcode: 2288 EK



op zoek naar gerelateerd: dierenkliniek rijswijk anicura, spoedkliniek dieren rijswijk, dierenarts rijswijk weekend, anicura rijswijk telefoonnummer, anicura spoedkliniek, klacht anicura, spoedkliniek rijswijk, anicura kosten
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Dierenkliniek Eisenhower Dierenkliniek Eisenhower 725 meter Prima, zou alleen als tip geven dat als een die geopereerd is een keer na te bellen o...
Recensies
Midden in de nacht met onze makker Hinjo kat naar deze dierenkliniek geweest om hem met spoed te laten onderzoeken. We werden goed geholpen en er werd echt meegedacht over eventuele vervolgstappen voor het beestje. Vriendelijk en rustig personeel dat is wel fijn als je zelf nogal overstuur bent. Helaas hebben we hem een dag later moeten laten inslapen. De kliniek constateerde al dat wat de kat had, hem weinig overlevingskans gaf. Ik wil de kliniek bedanken voor hun hulp, ondanks dat de prijs van het consult aardig hoog ligt, maar hier waren we vantevoren al via de telefoon over op de hoogte gebracht.
Wij komen met onze hond Lizzy nu ruim 18 maanden bij deze kliniek bij specialist Niek Beijerink en Lisette Overduin zowel in Vugt als in Rijswijk altijd super goed geholpen. Vanaf het moment van aanmelden bij de receptie t/m de verzorging/behandeling van onze hond lizzy zijn wij zeer tevreden. Altijd de juiste zorg en duidelijke uitleg. Bij vragen telefonisch goed te bereiken ook in het weekend. Voor onze hond Lizzy die chronisch ziek is zijn wij zeer tevreden en dankbaar dat wij voor Lizzy een goed en betrouwbare kliniek hebben gevonden. Brenda en Gerard
Professionele dierenkliniek waar onze hond max heel liefdevol is verzorgd nadat hij onverwachts geopereerd moest worden. Fijne ontvangst, goede uitleg wat gedaan ging worden en duidelijke ontslaginformatie.
Geweldige kliniek! Bobbie was heel slecht op het moment dat we haar binnen brachten. Nadat wij in de middag bij een andere kliniek zijn geweest, en naar huis gestuurd met een pilletje, zijn wij zeer serieus behandeld bij Anicura. Lieve mensen, meedenken goed analyseren en alles doornemen. Bobbie kwam als herboren na 2 nachten logeren thuis. Iedereen was gek op haar daar. Eigenlijk hebben we met een lach en veel voldoening de rekening betaald.
En dan moet je met je reactieve hond met een benchtrauma naar een onbekende dierenarts. Uiteraard eerst gemeld en heel goed opgepakt. Even buiten wachten tot de kust vrij was en achter de receptie langs naar de behandelkamer. Op de dag van de operatie ook de stress zoveel mogelijk kunnen beperken, bij het in slaap brengen mogen blijven en ze heeft niet in een bench wakker hoeven worden maar heel fijn in een behandelkamer. Oh ja en de operatie ook goed gegaan! Heel tevreden al moet ik er wel bij zeggen dat we heeeeeeel blij zijn dat ze verzekerd is ;-
Professionele kliniek met zeer kundig en vriendelijk personeel. Echt super geholpen. En ook nog een kerstfoto gemaakt van onze hond voor ons ivm eerste kerstdag.
Afgelopen donderdag is onze hond erg goed en prettig geholpen bij Anicura in Rijswijk. Wij zijn geholpen door Boris, een dierenarts die zijn werk duidelijk serieus neemt en mij 100% het vertrouwen gaf dat onze hond is goede handen was. Ook de assistenten die hielpen bij de echo waren attent en zorgzaam voor onze hond. Het is inderdaad niet goedkoop bij elkaar, maar zeker niet duur. Ik las wat recensies van andere mensen die het erg duur vonden. Maar als je ziet wat voor apparatuur ze allemaal wel niet hebben en 24/7 open en bereikbaar. Dat kost allemaal geld! Bovendien wil ik liever voldoende betalen zodat zij bekwaam personeel kunnen hebben. Gelukkig hebben wij een huisdierenverzekering, dat raad ik meer mensen aan!
Tweede kerstdag had de pup een handschoen van de thuiszorg te pakken gekregen en doorgeslikt. Meteen gebeld, konden met 20 minuten al terecht, kosten waren duidelijk doorgegeven. Aanmelden bij de receptie ging soepel, hebben enkele minuten gezeten en werden binnen geroepen bij de arts. Deze meneer verstaat niet alleen zijn werk, hij communiceert duidelijk over wat hij ging doen, wat er te verwachten valt en er was ruimte voor vragen. Braakmiddel is toegediend en zoals uitgelegd ging de pup braken en na een keer of wat kwam de handschoen er al uit. De dokter kwam kijken, mijn vrouw heeft de doeken opgeruimd en ik mocht even buiten met de hond wandelen. Dat ging allemaal goed en de factuur is opgemaakt, betaald en wij zijn naar huis gegaan. Robbie viel in slaap in de auto en de rest van de dag heeft hij veel geslapen. Mijn vrouw en ik zijn dankbaar voor alle hulp en Robbie rent en speelt weer als vanouds.
Behulpzaam waren ze zeker toen wij vandaag met onze poes langs kwamen bij AniCura Rijswijk, er zijn foto's gemaakt want ze is waarschijnlijk aangereden of gevallen. Wij hadden geen keus om naar onze eigen dierenarts te gaan want op zaterdag zijn zei dicht, Deze dierenarts was de enige optie nog een beetje in de buurt. Toen ik de prijs hoorde voor het consult, €162,- en voor de foto's en de medicijnen moest ik in totaal €463,35 afrekenen voor nog geen uur in de praktijk. Voor röntgenfoto's zijn de kosten €1000 en voor de operatie tussen de €2000 en €2500 verteld een medewerker met een lach. Ik vind dit echt heel duur en ik begrijp niet dat dit zo door kan gaan.
Onze hond had spoedeisende hulp nodig. De dierenarts van de intake was bijzonder prettig en kundig. Onze hond moest 2 nachten blijven en is met veel zorg behandeld. Fijne update de volgende ochtenden door de paraveterinair over hoe de nacht is verlopen. Later op de dag werden we ook nog gebeld door de dierenarts met medische informatie. Er was ruim voldoende tijd en ruimte voor vragen van onze kant over het wel en wee van ons diertje. De kliniek is zeer goed bereikbaar, netjes en schoon. Het personeel is vriendelijk.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid