facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Anicura Dierenkliniek de Waterpoort

Anicura Dierenkliniek de Waterpoort

Info

Dierenarts, voedingcentrum en dierenpension

Geschiedenis

Dierenkliniek de Waterpoort is een moderne en goed uitgeruste praktijk waar u terecht kunt voor advies en behandeling van uw huisdier. Honden, katten, konijnen, knaagdieren maar ook vogels en reptielen zijn welkom. Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar!

Adres: Kleine Palen 13, 8601 AB Sneek
Telefoonnummer: 0515-412427
Stad: Sneek
Route: Kleine Palen 13
Postcode: 8601 AB


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 19:30
Dinsdag: 08:00 - 19:30
Woensdag: 08:00 - 19:30
Donderdag: 08:00 - 19:30
Vrijdag: 08:00 - 19:30
Zaterdag: 10:00 - 12:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Dierenkliniek Sneek Dierenkliniek Sneek 261 meter Vanochtend onze hond Daisy na 13 jaar in laten slapen. De assistente was heel vriende...
Recensies
Wij zijn er met onze hond geweest die een akelige langdurige ontsteking op zijn staart had, na verschillende dierenartsen te hebben bezocht zonder eenduidige conclusies kwamen we bij Paul die direct handelde en heel snel een operatie voor amputatie ingepland heeft met een relatief goedkoop vooronderzoek op uitzaaiingen van kanker. Als we langer hadden gewacht hadden we afscheid moeten nemen van onze vriend. Vooraf zijn de opties en schatting van de kosten besproken en achteraf kostenloos een biopt opgestuurd omdat de kosten wat hoger uitvielen. Ook de assistentes waren zeer vriendelijk en behulpzaam. De kliniek is niet goedkoop maar wel zeer kundig en welwillend. Paul neemt zijn tijd om alles uit te leggen en levert ook nog eens uitstekende nazorg per mail. kostenloos
Met onze kater moesten we vanuit Leeuwarden naar Sneek omdat we niet bij onze Anicura in Leeuwarden terecht kondenavonddienst We moesten hem helaas laten inslapen, zijn goed en professioneel geholpen. Zijn heel begaan!
Fijne kliniek waar onze Wetterhoun met veel aandacht en liefde wordt behandeld. Aardig en kundig personeel.
Voorgelogen over het welzijn van mijn huisdier dat zij volledig zou herstellen. Helaas is dat niet het geval maar wel een rekening van een paar duizend euro! De 1e en de laatste keer dat ik mijn huisdier daar naar toe breng!
Paul is een zeer kundige dierenarts, maar maak duidelijke afspraken over de kosten want dat gaat heel hard bij deze praktijk. Voor werkelijk alles moet betaald worden. We zijn overgestap naar een andere praktijk en zien nu dat het ook anders kan. Echt jammer dit en het zou de Waterpoort sieren om ook bij de facturen de menselijke maat te hanteren.
Ik ben hier op de meest nare manier terecht gekomen, onze pup van 10 weken was aangevallen door een pitbull, doorgestuurd door onze eigen dierenarts. Maar echt, wat een TOP kliniek ! Natuurlijk was ik helemaal overstuur, maar de dierenarts ging geweldig om met onze pup, heel vriendelijk en rustig, zonder nare stiltes. Dit stelde mij ook ontzettend gerust ! Haar poot was gebroken en moest operatief behandeld worden, hier maakte hun chirurg tijd voor, in zijn eigen vrije tijd ! Ze kon dus snel geholpen worden en de nazorg was echt fantastisch. Ook konden we altijd bellen voor vragen, de assistentes zijn ook altijd geïnteresseerd in hoe het gaat. Heel meelevend. Al bij al geweldig ! Ik beveel deze kliniek zeker aan. Meer dan 5 sterren !
Denver, de Welsh Springer Spaniel bij de dierenarts voor de 9-weekse inenting. Hij werd liefdevol benaderd en behandeld en gaf geen kik. Wat de dierenarts nog nooit met een pup had meegemaakt; Denver viel in slaap. Hij voelde zich erg op zijn gemak.
We kregen vandaag de rekening, bijna 400 euro. Wij moesten onze hond Hachi laten inslapen, dat was op 20 februari op een zondag, we voelen ons enorm in de steek gelaten omdat we die nacht 2 keer hebben gebelt omdat Hachi enorm benauwd was. De dienstdoende dierenarts wou niet komen. Daardoor heeft hachi een nare dood gehad hij was al aan het stikken, we willen Paul wel bedanken voor zijn bijdrage dat hij Hachi heeft geholpen om afscheid te nemen,we waren de vrijdag daarvoor met Hachi bij de praktijk geweest 5 minuten binnen geweest, prednison en antibiotica mee gekregen ook een rekenvan over de 100 euro. Hier is het laatste woord nog niet over gesproken.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Anicura Dierenkliniek de Waterpoort met het openbaar vervoer


Sneek, Grootzand 130 meter
42
45
46
47
538
Sneek, Grootzand 130 meter
42
45
46
47
538
Sneek, Oosterdijk 350 meter
42
45
46
47
538
Sneek, Oosterdijk 400 meter
42
45
46
47
538
Sneek, Frieswijkstraat 460 meter
42
45
46
47
538

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid