facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Angels Wings

Angels Wings

Info

Welkom bij Angels Wings. Bij mij vindt je kleurrijke, aparte, alternatieve kleding. Als jij net als mij ervan houdt om net eens wat anders te dragen kijk dan eens rond. Heb je vragen over iets of een artikel stuur mij dan even een berichtje.



"Angels Wings online winkelen voor kleding net iets anders,ook grote maten kleding, Plus Size. Voor mooie Gipsy rokken, Boho rokken en jurken, harembroeken in vele kleuren en etnische printen. Natuurlijk mogen de gave harem jumpsuits niet missen. Mooie merken en van Boris Industries kleding, Heart Art kleding , LaLamour kleding, Normal Crazy kleding en Luna Serena vindt ook bij mij je in de webshop. Kleding voor maat 38 tot 52+. Maak je outfit af met een poncho's, kleurrijke omslagsjaals, leuke sieraden , beenwarmers, handwarmers. Geweldige boho festival tassen, schoudertassen, heuptassen, en rugtassen. Laat je verrassen en kijk eens rond in de shop. Let op geen fysieke winkel alleen online"
Adres:
Telefoonnummer: 0639761614
Stad: Dedemsvaart


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Markthal Dedemsvaart Markthal Dedemsvaart 592 meter Helaas definitief gesloten, voor niks heen geweest
Recensies
O wat ben ik blij dat ik deze site gevonden heb en wat een leuke kleding .Gisteren besteld en vandaag bezorgd. Ik had een jurk besteld super ik ben er echt blij mee omdat ik er al heel lang naar opzoek was .Het was met zorg in gepakt met een persoonlijk berichtje dank je
Geweldige kleding, precies mijn smaak! Goede kwaliteit, en snelle levering. Ook superleuk: het briefje van Herma bij je bestelling! Maakt het contact veel persoonlijker!
Wat een snelle service, binnen 2 dagen heb ik mijn bestelling ontvangen. Een prachtige jurk en een dunne poncho, mooie kwaliteit, beide in het echt nog mooier dan de foto's laten zien op de site. Maar wat ik ook erg kan waarderen, is de persoonlijke noot dmv een handgeschreven bedankje. Dat geeft een warm welkom! Ik ben erg tevreden en zal zeker snel weer een bestelling plaatsen! Dank je Herma
Heel vriendelijk geholpen, leuk kontakt en 2 supermooie jurken gekocht. Heel tevreden bedankt!
Een eerste ervaring, maar zeker niet de laatste. Heb een tuniek besteld , supersnel ontvangen !! Met verrassing erin direct die avond gedragen op mijn koor en ik kreeg zoveel complimenten , werd er verlegen van. Dus ik koop beslist meer en waarschijnlijk koordames ook
Ik bestelde twee gilets op donderdag avond en op zaterdag had ik ze al in België . Mooi en met zorg ingepakt, een “paas-chocolaatje” erbij. Echt tof. De gilets zelf zijn echt prachtig en van goede kwaliteit . Ik zal hier zeker nog bestellen!
Vandaag weer een mooie rok ontvangen. Gisteren werd ik nog even persoonlijk gebeld omdat de rok iets afweek van de foto op de site, zodat ik zelf kon beslissen om hem toch te nemen. Ik ben er weer blij mee.Netjes verzonden in een mooi tasje met verrassing.
Wat fijn zoveel keus voor de grotere maat! Ook erg fijn de net wat aparte kleding die je niet in alle winkels ziet. Ik hou er van! Erg snelle levering evenals een snelle reactie. Super vriendelijk, er wordt met mij meegedacht en ook ruilen geen enkel probleem. Herma vind het belangrijk dat haar klanten tevreden zijn. Geen mooi verkoop praatje wat voorop staat is een blije klant. Ik ben blij met zoveel leuks om te kiezen!
Vanmiddag de zwarte ballonjurk besteld en opgehaald. Zit als gegoten. Superblij mee. Dankjewel Herma voor je altijd vlotte en erg lieve reactie.
Product is zoals verwacht. Snel bezorgt en de eigenaresse schrijft een persoonlijk briefje waardoor je aangenaam verrast raakt.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid