facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Angela schept op

Angela schept op

Info

Maaltijden en catering

Adres: Hoge Zijdeweg 19, 5756PL Vlierden
Telefoonnummer: 0650930298
Stad: Vlierden
Route: Hoge Zijdeweg 19
Postcode: 5756PL


Openingstijden

Maandag: 16:30 - 19:00
Dinsdag: 16:30 - 19:00
Woensdag: 16:30 - 19:00
Donderdag: 16:30 - 19:00


op zoek naar gerelateerd: Maaltijden Deurne, Eten afhalen Vlierden, Lunch Vlierden, High tea Vlierden
Recensies
Zeer tevreden en het eten is altijd lekker. Ook elke week weer wat anders, ik kan Angela aan iedereen aanbevelen. Voor ons erg fijn als druk gezin. Geeft enorm veel rust om lekker te kunnen eten na een drukke werkdag.
Heerlijke gerechten. Haal zeker 1 keer per week een heerlijke maaltijd voor mijn gezin aangezien ik niet altijd tijd heb om te koken, maar wel gezond wil eten. De soepen zijn ook geweldig. Goede prijs/ kwaliteit verhouding.
Goed georganiseerd. Heerlijke gerechten en enthousiaste medewerkers. 100% inzet van iedereen om het tot ieders tevredenheid te maken Super. Tot de volgende gelegenheid
Heel goed en netjes ook super aspergels
We hebben catering besteld bij Angela, voor +- 50 man. Alles was tot in de puntjes verzorgd. Angela denkt heel fijn mee met wat lekker zou zijn bij elkaar, hoe veel er nodig is etc. Super malse varkenshaas en kip saté!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid