facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Angel's Gym

Angel's Gym

Info

Angel’s Gym is in Veenendaal de 5 sterren club voor een 2 sterren prijs, waar je terecht kunt voor fitness, groepslessen, danslessen, budo en wellness.

Geschiedenis

Voor de leukste en allernieuwste groepslessen, voor zowel jong als oud, ga je naar Angel’s Gym. Wij bieden een ongekend breed scala aan verschillende groepslessen!

Ook verschillende dansen vind je bij Angel’s Gym. Het maakt niet uit of je jong, oud, beginner of gevorderd bent, iedereen is van harte welkom in onze dansstudio.

Een cardio sessie afwerken waarbij je naar je favoriete TV programma kijkt of even goed uitrazen in het krachthonk waarbij de gewichten oplopen tot zelfs 80KG? Dat kan in onze ruim opgezette fitnessaccommodatie met meer dan 120 fitnessapparaten.

En naast inspanning kun je bij onze club ook uitstekend terecht voor ontspanning in één van onze sauna’s of onder de zonnebank.

Geïnteresseerd? Kom dan gauw langs voor een kennismaking!



"Lekker sporten en bewust met je gezondheid bezig zijn? Dat willen we allemaal!Angel’s Gym is er voor iedereen die een goede gezondheid ziet als voorwaarde voor een fit en aangenaam leven.Een cardio sessie afwerken waarbij je naar je favoriete TV programma kijkt of even goed uitrazen in het krachthonk? Dat kan in onze ruim opgezette fitnessclubs.Wij bieden een breed scala aan verschillende groeps- en danslessen! Het maakt niet uit of je jong, oud, beginner of gevorderd bent. Iedereen is van harte welkom in onze clubs.Naast inspanning kun je bij onze clubs ook uitstekend terecht voor ontspanning in één van onze sauna’s of onder de zonnebank."
Adres: Groeneveldselaan 8, 3903 AZ Veenendaal
Telefoonnummer: 0318 - 303 064
ln.mygslegna@laadneneev
Stad: Veenendaal
Route: Groeneveldselaan 8
Postcode: 3903 AZ


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 22:30
Dinsdag: 08:30 - 22:30
Woensdag: 08:30 - 22:30
Donderdag: 08:30 - 22:30
Vrijdag: 08:30 - 22:30
Zaterdag: 09:00 - 16:00
Zondag: 09:00 - 16:00


op zoek naar gerelateerd: angel's gym opzeggen, angel's gym vacature, angel's gym barneveld, fitz barneveld, angel's gym veenendaal openingstijden, sportschool veenendaal, angel's gym rooster, sportschool barneveld
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Fitness & Budo Sportagus Fitness & Budo Sportagus 125 meter Een hele goeie kickboksschool!!!
Ultimate FIT Ultimate FIT 281 meter Super fijne gym met goede instructeurs/begeleiders en gezellige sfeer
Sportschool van der Velde Sportschool van der Velde 841 meter Vooral rustig, veel activiteiten. zijn in vakanties open. kijk in de agenda of ze ope...
Personal Fitness Veenendaal Personal Fitness Veenendaal 930 meter Ben jij op zoek naar fitness- of een sportschool? Maar wil je (nu eindelijk) écht en ...
Curves Veenendaal Curves Veenendaal 1 km Fijne sportschool met 30 minuten workout. Goede apparatuur en prima begeleiding!
Fit For Free Fit For Free 1 km Mijn eerste keer sporten bij Fit fir Free. Fijn fitness centrum met gelukkig ook nog ...
La Vita Lifestyleclub La Vita Lifestyleclub 2 km Live style club waar sport en fitness wordt kan worden beoefend in uitstekend geoutil...
Team Verhaar Kickboxing Team Verhaar Kickboxing 2 km Fijne Club, Gedreven Coaches, Leuke Diverse Leden ! Marcel heeft tijdens de lockdown...
Healthclub Veenendaal Healthclub Veenendaal 2 km Gemiddelde prijs sportschool. Aardig personeel. Begeleiding bestaat uit het maken van...
Fit20 Veenendaal Fit20 Veenendaal 3 km Ontzettend veel baat bij de training. Veel fitter en geen last van rugklachten meer.
Movi Performance Gym Movi Performance Gym 3 km Inmiddels nu een aantal weken aan het sporten bij Movi Performance. De faciliteiten e...
Recensies
Voor de corona was het 4 sterren waard . Na de corrona periode vond ik het een stuk minder geworden. Paar dingen die ik heb ervaren zal ik vertellen . Ik gaf met veel plezier daar bokszaktraining maar de zaal waar ik 2 man per zak had is verhuis naar boven en dat is geen fijne zaal om les te geven donker en te koud in de winter en te warm in de zomer en de zakken zijn ook allemaal versleten. Dan hebben ze 5 douches waarvan er 3 gesloten zijn ivm lekkage en worden niet meer gemaakt dus gevolg lang wachten wil je douchen . Veel apparatuur maar niet modern meer sommige zeggen old scool ik zeg vooral old. Veel loopt stroef en lang wachten voordat de onderdelen besteld zijn dit lijdt tot niet fijn trainen. Dan is er nog een kwestie van gebruik handdoek overal staat gebruik handdoek verplicht maar niemand durft iemand aan te spreken om zijn handdoek te gebruiken. En ik vind het smerig om in de zweet van een ander te liggen. Of ze hebben 2 handdoeken bij zich en houden 2 apparaten bezet en zijn op de 3de bezig als je hier wat van zegt dan krijg je te horen dat je die gast zelf maar moet aanspreken. Verder vond ik dat er steeds meer grote groepen zich vormde en dat gaf geen veilig gevoel . Diversen keren woorden gehad met paar gasten die denken dat ze alles kunnen maken .en zo heeft zich bij mij van alles opgestapeld om de afscheid te nemen van deze sportschool. Ik was lid geworden in 2010 heb daar echt met plezier getraind en met heel veel plezier bokszaktraining gegeven en dat mis ik wel . Helaas is 24 open en hoe er met klanten wordt omgegaan niet altijd oke .
Ik ben vorig jaar overgestapt naar Angel’s Gym en ik ben erg enthousiast! Vooral over Caroline, die me iedere keer begroet en me bij naam noemt en over Angelique, de beste Pilates docent die ik ooit heb ontmoet. Ze geeft altijd meerdere optie en laat je de oefeningen in eigen tempo afmaken. Af en toe doe ik ook Zumba, maar met 1 x per week Pilates heb ik al een fijner, flexibeler en sterker lijf! Woohooo!!
Ik vind het een leuke rustgevende sportschool voor zowel jong als oud. Met meer dan voldoende sport attributen en apparaten. Het is erg betaalbaar en je kan het sport abonnement kiezen wat bij jou situatie past. Ik vind dat ze gedurende de dag meerdere keren schoonmaken. En de sfeer is gemoedelijk en mensen maken graag een praatje met elkaar. Je kan voor 5euro per maand onbeperkt drinken, ook zeker een aanrader mocht je je routine hebben gevonden.
Super fijne sportschool. Lekker ruim en goede apparatuur. Goede service van het personeel. Zeker aan te bevelen aan mensen die willen beginnen met sporten.
Fijne sportschool die 24/7 open is. Vriendelijk personeel. Mooie toestellen. Een aanrader
Hele fijne sfeer met vriendelijke medewerkers. Als ‘groentje’ in de sportschool voel ik mij hier veilig en op mijn gemak!
Prima sportschool als je je ding doet zoals iedereen het zou motten doen
Prima sportschool. Enige minpunt is dat het er vaak veel te warm is.
Top sportschool, alle apparatuur die je nodig hebt!
Beste gym in de regio!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid