facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Angel's Diamond Painting Store

Angel's Diamond Painting Store

Info

Geen tijd noch geduld voor een mooie painting,maar je wil het graag aan je muur hangen?
Ik maak het voor jou aan een vriendenprijsje.



"Wij van SEOS Shop willen hun klanten een aantal garanties geven. Wij vinden het belangrijk dat jij als klant ergens van op aan kan. Daarom werken altijd volgens onderstaande pijlers. Als een van deze dingen niet gedaan wordt door ons, neem dan direct contact met ons op. Wij streven naar 100% tevredenheid bij al onze klanten. Als je een klacht hebt over onze dienstverlening of de manier waarop jouw bestelling is geleverd? Wij zijn altijd bereikbaar voor jou. Gebruik een van onze opties om contact met ons te krijgen, chat – telefoon of email. De chat op de website is altijd actief en daarop staan wij klaar voor al onze klanten. Dit was de tweede pijler van SEOS Shop. Wij zijn altijd bereikbaar voor jou als klant, het is voor ons heel normaal"
Adres: vijzelstraat 24, 1601NK Enkhuizen
Stad: Enkhuizen
Route: vijzelstraat 24
Postcode: 1601NK



op zoek naar gerelateerd: Uitverkoop Diamond Painting, Angelique diamond painting, Diamond Painting pennen, Mystery Diamond painting, Diamond Painting pen voor vierkante steentjes, Diamond Painting oude meesters, Diamond Painting liniaal, Diamond Painting ergonomische pen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Jilldesigns Jilldesigns 1 km welkom op jilldesigns een webshop met veel wensen! en alles naar wens te maken. van ...
Deb's creations Deb's creations 2 km Dé boekhouder voor ZZP ers!
Bedijs Bedijs 5 km Leuk winkeltje van alles wat en bij de buren restaurant broekhuizen lekker eten en dr...
De Vijzeltuin De Vijzeltuin 38 km Uniek wonen in de historische binnenstad van Enkhuizen
Recensies
Erg goede ervaring mee. Snelle reactie op mail, en geleverd in hersluitbare zakjes veel andere sites leveren niet hersluitbare zakjes. Kleuren voor m'n zelf gekozen foto zijn ook goed. Ga mijn volgende Diamond painting zeker weer gier bestellen!
Ik kan helaas geen nul sterren geven. De kwaliteit is bedroevend slecht. Er zitten heel veel slechte steentjes tussen. De kleuren komen niet overeen met wat het zou moeten zijn. Ik wordt van deze winkel heel verdrietig. Daarnaast is deze winkel een dropshipper en betaal je ook nog eens teveel.
Goede service en snelle levering. Adviseren altijd goed over de afmeting van al mijn paintings!
Keurig ontvangen en snel geleverd. Erg blij dat ze meedenken. Tante was heel blij met haar nieuwe diamond painting met eigen gekozen foto!! chapeau!!
miste wat steentjes bij mijn prachtige painting en werden direct na een mailtje de volgende dag bezorgd TOP SERVICE
Onmogelijk om contact te leggen. Steentjes ontbreken en je word compleet genegeerd.
Nooit meer wat een slechte service
Slechte zaak geen contact mee te krijgen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid